Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Veterinary Diets Cat Akut Kronisk Diarré Mage Viktminskning

Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie

Dietfoder för vuxna katter med magtarmproblem & tendens till övervikt. Royal Canin Veterinary Diets Cat Gastro Intestinal Moderate Calorie veterinärfoder ges på rekommendation av veterinär vid behandling av sjukdomar & problem i mage & tarm hos katt. Läs mer
Viktig information
Ska INTE användas vid: Tillväxt, dräktighet och digivning.
399 kr 199,50 kr/kg Rek.pris 430 kr
Bäst deal
549 kr 137,25 kr/kg Rek.pris 672 kr
399 kr

Dietfoder avsett för katter vid akut kronisk diarré & viktminskning

Veterinärfoder för katter med mag- tarmrubbningar så som kräkningar och diarré, som har lätt för att gå upp i vikt. Royal Canin Gastro Intestinal Moderate Calorie innehåller en blandnig av fiber och prebiotika för att främja tarmflora och -funktion, hög smaklighet för katter med dålig aptit, och essentiella fettsyror för att bidra till magtarmkanalens hälsa.

När du väljer att köpa detta foder bekräftar du även nedanstående:

Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.

Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.

Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Användningsområden

  • Kronisk och akut diarré
  • Inflammatorisk tarmsjukdom (IBD)
  • Bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen (maldigestion/malabsorption)
  • Obalans i bakteriefloran i tarmkanalen (SIBO)
  • Tjocktarmsinflammation (kolit)
  • Magkatarr (gastrit)
  • Pankreatit/tidigare pankreatit (inflammation i bukspottkörteln)
  • Exudativ entropati (tarmsjukdom som ger vattnig, slemmig diarré)

Kontraindikationer

  • Inga

Utfodringsanvisningar

  • Vid akuta sjukdomstillstånd ges fodret i minst tre veckor. Det ger tarmslemhinnanmöjlighet att återhämta sig och bilda nytt tarmludd. Vid kroniska tillståndkan fodret användas livet ut. För bästa näringsupptag bör dagsransonendelas upp i flera små portioner.

Hållbar matsmältning: En kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider ochMOS/mannan-oligosackarider), främjar en god tarmflora och tarmslemhinnansfunktion.

Optimerat energiinnehåll: Måttligt energiinnehåll bidrar till minskad risk för övervikt. Hjälper kastrerade katter och inaktiva katter med minskat energibehov att behålla sin idealvikt.

Hög smaklighet: Katter med mag-tarm problem har ofta en sämre aptit och kan minskai vikt. En hög smaklighet bidrar till en ökad aptit och gör att tillfrisknandetgår snabbare.

EPA/DHA: Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalen.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här