4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Uppfödarklubb

ZOO.se's Uppfödarklubb!

Är du uppfödare av hundar eller katter? Då är ZOO.ses uppfödarklubb perfekt för dig! Som medlem i vår exklusiva klubb får du tillgång till en rad förmåner som hjälper dig att ge dina fyrbenta vänner den bästa starten i livet. Här är några av de fantastiska erbjudanden du får som medlem:

  • Gratis valp- och kattungepaket från ZOO GOOD
  • 40% rabatt på ZOO GOOD
  • 25% rabatt på My Favourite DOG och My Favourite CAT
  • 20% rabatt på Selected By ZOO, gäller första veckan som medlem.

Ansök här!
banner-1-mobile-large-19

Att ansöka till ZOO.ses uppfödarklubb är enkelt och smidigt. Följ dessa steg för att komma igång:

  • Fyll i ansökningsformuläret nedan: Fyll i dina uppgifter i ansökningsformuläret. Det är viktigt att du anger korrekt information om dig och din uppfödning.
  • Skicka in din ansökan: När du har fyllt i alla uppgifter skickar du in din ansökan. Vi kommer att granska den och återkomma till dig så snart som möjligt.
  • Börja njuta av dina förmåner: När din ansökan har godkänts får du tillgång till alla fantastiska förmåner som uppfödarklubben erbjuder.

Gå med i ZOO.ses uppfödarklubb idag och ge dina djur den bästa möjliga starten i livet. Vi ser fram emot att välkomna dig som medlem!

Ansök här!

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK