4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Katt / Kattfoder & kattmat / Torrfoder till katt

Torrfoder till katt

I vårt stora utbud av kattmat torrfoder här på ZOO.se finns det alltid något som passar just din katt. Kattmat i form av torrfoder är ett bra alternativ för din lilla fyrbenta vän av många anledningar. Det är bland annat lätt att förvara och har en längre hållbarhet vilket gör det till ett bra val.

 Torrfoder katt

En viktig del av kattens kost är torrfoder och inte minst för en god munhälsa eftersom katten får mer tuggmotstånd.

Om din katt lider av känslig mage är spannmålsfritt foder bäst för din katt då det är extra skonsamt för tarmkanalen.

Innekatter har lägre aktivitetsnivå än utekatter och löper därför högre risk att bli överviktiga. Det innebär att innekatter inte behöver lika mycket mat som en utekatt. Mata med rätt mängd torrfoder så att din katt håller sig hälsosam.

Det är enkelt att servera torrfoder till din katt, eftersom det inte blir dåligt när det står framme. Du kan lämna matskålen framme hela dagen och låta katten småäta vid regelbundna tillfällen, vilket bidrar till mer hälsosamma matvanor. På så vis slipper du tänka på kattens mattider.

ZOO.se har produkter som vunnit torrfoder katt bäst i test. Här är några av fördelarna med kattmat torrfoder:

Minskar plack och tandstenBehåller sin kvalitet i skålen under hela dagenTorrfoder ger mer energi än våtfoder och katten behöver betydligt mindre av den

 Kattmat torrfoder

Det är viktigt att välja rätt och bra torrfoder katt. Vad katten behöver få i sig varierar nämligen beroende på storlek, ras och ålder. Vissa torrfoder har mer kolhydrater än andra och det finns varianter som har mer protein. Det kan vara bra att kolla upp vilken typ just din katt behöver för att få i sig tillräcklig mängd näring och energi.

Kattmat torrfoder bäst i test är helt klart ett torrfoder i högklass som har alla näringsämnena som din katt behöver. Många torrfoder innehåller även naturliga ämnen som är bra för kattens päls, leder och tarmar. Ett balanserat, köttigt torrfoder är det bästa valet när du vill ge din katt en kost som fyller flest behov.

 Handla torrfoder till din katt

Hos oss på ZOO.se hittar du ett stort utbud av torrfoder till katt från välkända varumärken. Torrfoder av hög kvalitet till ett bra pris. Många av våra produkter vi säljer har visats sig vara bäst i test, därför kan du enkelt hitta en ny favorit till din katt hos oss. I vårt sortiment har vi kattmat torrfoder i varierade smaker och olika prisklasser.

Handla kattmat torrfoder enkelt online på ZOO.se eller i någon av våra fysiska butiker. Om du är osäker på vilken typ av torrfoder du ska välja är du välkommen in i en av våra butiker för att få råd av vår kunniga personal. Vid beställning online har vi ett stort sortiment i lager med snabb leverans.

Torrfoder för steriliserade & kastrerade katter
188 produkt

Torrfoder för steriliserade & kastrerade katter

1515
Webbpris
Sterilised Adult Torrfoder för katt

Royal Canin Sterilised Adult Torrfoder för katt

309 kr

Nyhet
-20%
Adult Cat Sterilized Chicken

My favourite CAT Adult Cat Sterilized Chicken

159 kr199 kr