4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Om oss / Affiliate

Affiliateprogram

Medlemsvillkor

Vill du börja tjäna pengar på ditt djurintresse? Då har vi det perfekta erbjudandet för dig! Välkommen till vårt affiliateprogram - din biljett till att tjäna provision genom att marknadsföra våra fantastiska produkter för husdjur.

Varför bli en del av vårt affiliateprogram?

  1. Populära Produkter: Vi erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa hund- och kattprodukter som är älskade av husdjursägare över hela Sverige.
  2. Attraktiva Provisioner: Du kan tjäna en generös provision på varje försäljning som genereras via din affiliate-länk. Ju mer du säljer, desto mer tjänar du!
  3. Enkel Start: Det är enkelt att komma igång. Registrera dig som affiliate, få tillgång till vårt marknadsföringsmaterial och börja dela din unika affiliate-länk.
  4. Starkt Varumärke: ZOO.se är en av Europas ledande djurbutiker med ett starkt rykte för kvalitet och service. Det gör det enkelt att övertyga dina följare och besökare att handla hos oss.
  5. Ingen Risk: Du behöver inte investera några pengar eller lagerhålla produkter. Vi hanterar allt, inklusive leverans och kundtjänst.
  6. Stöd och Rapporter: Få tillgång till affiliate-verktyg och rapporter som hjälper dig att spåra din försäljning och optimera din marknadsföring.
  7. Förtroende: Ditt förtroende är viktigt för oss. Vi erbjuder ärliga och rättvisa villkor för våra affiliates.

Så, om du är redo att omvandla din passion för husdjur till en inkomstkälla, gå med i ZOO.se's Affiliateprogram idag! Registrera dig, dela din affiliate-länk och börja tjäna pengar med varje försäljning. Välkommen till vårt team av djurälskande affiliates som hjälper djurägare att hitta de bästa produkterna för sina älskade husdjur.

Välkommen att registrera dig här !

Har du frågor går det också bra att höra av sig till affiliate@zoo.se.

Så här säger våra affiliates

Det är ett nöje att arbeta med ZOO.se och deras hjälpsamma affiliate-team. Resultaten vi har sett än så länge är mycket lovande och vi ser fram emot en fortsatt framgångsrik relation med ZOO.se och deras utbud av kvalitetsprodukter för alla djurälskare.

- Husdjursrevyn

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK