4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Om oss / Om ZOO.se

Om ZOO.se

Medlemsvillkor

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare!

Kom till våra butiker och kliniker via att klicka här .

  • Över 30 års erfarenhet i branschen!
  • Vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.
  • Vi vill erbjuda er professionell service, dela med oss av vår kunskap och erfarenheter.
  • Snabba leveranser och ett stort lager som vi kan levererar vi ut till hela Sverige!
  • Över 550 varumärken till rätt priser!

Våra butiker varierar i storlek mellan 500-2700kvm, besök någon av dem - här .

Vi hjälper dig alltid att hitta rätt, oavsett om det handlar om din hund, katt eller andra husdjur. Våra butiker har söta djur och en stor akvarieavdelning med ett brett sortiment av djur, burar, fiskar, akvarium, foder och alla tillbehör.

Här välkomnas ni av kunnig personal alla med olika djurintressen allt ifrån hunduppfödare, hundförare, foderspecialister, djurvårdare, veterinärer, kattuppfödare, djursjukvårdare, herpetologer, specialister inom smådjur och akvaristik, mm.

ZOO.se med över 30 år i branschen vill erbjuda kunder bra priser och den bästa servicen vi kan. Därför är vi stolta över vår fina personal som innehar ett brett kunnande, olika specialiseringar och utbildningar. Och vi hoppas att våran fantastiska och glada kassapersonal ser till att ni lämnar butiken med det ni behöver och ett leende på läpparna.

Sortimentet är noggrant utvalt för att täcka det mesta inom branschen och vi på Zoo.se har en tanke bakom varje produkt. Sammanlagt har du ca 20.000 unika artiklar att välja på hos oss.

ZOO.se vill att du ska känna dig trygg med att vi alltid arbetar för fantastiskt bra priser, erbjudanden och kampanjer. Vi erbjuder även alltid ett mycket bra och konkurrenskraftigt ordinarie pris hos ZOO.se

ZOO.se är även stolta över vår certifierad för Trygg e-handel. Vi och våra anställda har flera diplom inom alla områden i butiken.

Erfarenhet inom både kirurgi och medicin kan vi erbjuda de flesta ingrepp och behandlingar under tryggt överseende. Kliniken har generösa öppettider som innefattar även kvällar.

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK