4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Köpvillkor / Betalning

Betalning

Medlemsvillkor

Betalningsalternativ

Priser

Vid beställning från hemsidan så är det de priser som står angivet som gäller, alla priser på ZOO.se är inklusive moms och anges i svenska kronor (SEK). Priserna som anges inkluderar inte fraktavgifter samt eventuella beställningsavgifter, utan dessa tillkommer i kassan. Avgifter för frakt tillkommer på köpbelopp under 599 kr samt tilläggsavgifter för varor som är skrymmande.

Vi reserverar oss för eventuellt tryckfel.

Betalning

ZOO.se erbjuder en rad olika säkra betallösningar där du kan själv välja hur du vill betala din order.

Vi erbjuder följande betalsätt:

Kortbetalning

Klarna faktura

Delbetalning/Klarna Konto

Vi erbjuder säker kortbetalning med Visa, Mastercard, Diners och American Express. Inga kortuppgifter lagras hos oss, utan de sparas hos vår samarbetspartner Klarna som innehar SSL-certifikat och uppfyller kraven för de så kallade Payment Card Industry Data Security Standards (PCI DSS).

Faktura

Fakturan skickas till den angivna mailadressen som användes under genomfört köp och skickas till din e-post när vi har behandlat ordern.

Med Klarna faktura har du 30 dagar på dig att betala från att vi behandlat och skickat din order. Vid beställning mot fakturor gör Klarna en kreditprövning som kan innebära att en kreditupplysning tas. Du får då en kopia via post. Kreditprövningen sker omgående och om en kredit inte beviljas välj ett annat betalsätt (kortbetalning) eller kontakta Klarna.

Genom att fylla i dina uppgifter så godkänner du Klarnas villkor.

Ingen fakturaavgift tillkommer om du väljer att betala med faktura.

Har du inte kvar din faktura så kan du logga in på Mitt Klarna för at få fram de uppgifter som du behöver för att genomföra din betalning. Här kan du även flytta fram förfallodatumet på fakturan med 10 dagar och även se din köphistorik. Mitt Klarna fungerar endast för privatpersoner inte företag.

Vid fakturafrågor så ber vi dig kontakta Klarnas kundtjänst på telefon eller mail.

Telefon: 08-12012010

Mail: info@klarna.se

Om en betalning blir försenad tillkommer det en påminnelseavgift på 60 kr samt dröjsmålsränta. Vid utebliven betalning går ärendet vidare till inkasso och lagstadgade inkassoavgifter tillkommer.

Delbetalning

Du kan även delbetala din faktura via Klarna Konto.

Du kan välja att dela upp din betalning på 6, 12 eller 24 månader via Klarna och du ser vilken din månadskostnad blir i kassan. Du som delbetalar får dessutom alla dina köp på en månadsfaktura. Du kan när som helst betala av den resterande skulden till Klarna, då avslutas även ditt konto hos Klarna.

Observera att du endast kan få din leverans till din bokföringsadress när du betalar med Klarna samt att du uppger korrekta och fullständiga personuppgifter.

Om du vill ändra adress så får vi be dig att välja betalsätt kortbetalning.

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK