Hem / Katt / Kattfoder & Kattmat

Kattfoder & Kattmat

Hos oss på ZOO.se hittar du ett stort utbud samt ett brett sortiment av kattmat. En av de bästa sakerna du kan erbjuda din katt är ett bra foder. Även om din katt är kräsen kan du hitta något som passar. Vi erbjuder både torrfoderkulor och våtmat i olika konsistenser, exempelvis sås och gelé. Kattmaten finns även i olika tuggmotstånd och smaker.

 Kattfoder online

För att göra det så smidigt som möjligt för alla våra kunder kan du köpa din kattmat online hos oss. Oavsett hur gammal din katt är kan du hitta kattmat som passar din katt. Vi erbjuder nämligen speciell mat för kattungar samt äldre katter. På så sätt får din katt i sig alla viktiga näringsämnen som den behöver.

Hos oss på ZOO.se kan du hitta den bästa kattmaten då vi noga har valt ut kattmat av hög kvalitet från marknadens bästa foderleverantörer. Ett av varumärkena vi samarbetar med har vunnit pris flera år i rad för bästa fodret i världen. Vad du kan hitta i vårt stora sortiment av kattfoder kan du se i listan nedan.

TorrfoderVåtmat och våtfoderFryst färskfoder (BARF)SpannmålsfrittVeterinärfoderMjölkersättning

 Kattfoder och kattmat

Här på ZOO.se och i våra fysiska butiker erbjuder vi många olika varumärken att välja bland, vilket gör att du alltid kan hitta billig kattmat hos oss. Det är dock fortfarande kattmat av bra kvalitet. De flesta av våra foder till katter har högt proteininnehåll. Om du söker ett helt spannmålsfritt foder har vi marknadsledande produkter till din katt.

Vi på ZOO.se är måna om våra kunder och vi vet att det inte alltid är lätt att hitta rätt bland alla typer av bra kattmat. Därför erbjuder vi professionell foderrådgivning av vår kunniga personal ute i våra butiker. Du som inte kan ta dig till en av butikerna kan mejla eller ringa till oss.

 Kattmat på nätet för alla katter

På ZOO.se kan du hitta kattmat till alla katter. Vi erbjuder nämligen kattfoder anpassat efter varierande ämnesomsättning, livsstil och hälsotillstånd hos katter. Till den dräktiga honan finns anpassat torrfoder och våtmat för att ge den optimala näringen för bra tillväxt. I vårt sortiment finns också speciellt anpassat foder till diandet och till kattungarna. Behöver du stödmata dina kattungar kan du hitta mjölkersättning hos oss.

Har du en innekatt som är överviktig erbjuder vi på ZOO.se även light-foder. Vi har även flera olika typer av kattmat för kastrerade och steriliserade katter som förebygger hälsoproblem. Kastrerade och steriliserade katter har nämligen lättare att bli överviktiga och få njursten. Du kan antingen köpa den här typen av foder till din katt online på ZOO.se eller i någon av våra butiker.

Torrfoder för katt
Blötmat & Våtfoder Katt
Fryst Färskfoder & BARF för katt
Spannmålsfritt kattfoder
Veterinärfoder för katt
Mjölkersättning för kattungar
697 produkter

Blötmat & Våtfoder Katt

Fryst Färskfoder & BARF för katt

Mjölkersättning för kattungar

Spannmålsfritt kattfoder

Torrfoder för katt

Veterinärfoder för katt

1010
Webbpris
Sterilised Adult Torrfoder för katt

Royal Canin

Sterilised Adult Torrfoder för katt

489 kr