Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Feline 12-p Våtfoder Kattmat Njurar

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care Chicken Pouch - Wet Cat Food

Våtfoder med kyckling för vuxna katter med njurproblem. Veterinärfoder Hills katt k/d kyckling dietfoder hjälper till att förlänga livet & förbättra livskvaliteten genom att bromsa sjukdomsförloppet hos njursjuka katter. Hills Prescription Diet Feline k/d Tender Chunks in Gravy ges på rekomendation av veterinär. Läs mer
19 kr 223,53 kr/kg Rek.pris 19 kr
Bäst deal
194 kr 190,20 kr/kg 16,17 kr/st Rek.pris 228 kr
795 kr 194,85 kr/kg 16,56 kr/st Rek.pris 912 kr
19 kr

Hill's Feline k/d Tender Chunks in Gravy with Chicken 12x85g - Njurar & Hjärta Katt

Hills Feline Kidney Care hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen. 

Hills Prescription Dietf Feline k/d pouch har kontrollerade nivåer av högkvalitativa proteiner för att förhindra att giftiga slaggprodukter orsakar obehag. Med extra omega 3 fettsyror från fiskolja som hjälper till att förbättra blodflödet till njurarna. Fodret från Hills hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Antal: 12st

Mängd per pouch: 85 gram 

Smak: Kyckling

Huvudområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care:  Fodret har kontrollerade mängder fosfor och låg halter av natrium för att stödja njurfunktionen och hjärtfunktionen. Hills K/D har en speciellt fraamtagen teknik Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)™ Technologi för att stimulera aptit hos katter med njursjukdomar. Detta resulterar till upp till 35% högre kaloriintag än andra njurfoder på marknaden. Torrfodret har en förbättrad aminosyreprofil vilket stödjer kattens naturliga förmåga att bygga muskler.

Användningsområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care: Hjälpa till att hantera katter med njursjukdommar, hjärtproblem, uraturinsten och cystinurinsten.

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care rekommenderas INTE för: kattungar, däktiga katter, digivande katter,

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

 
 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här