Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Eukanuba Veterinary Diets Kronisk Njursjukdom Nefrit Njursvikt

Eukanuba Cat Vet Diets Renal

På veterinärs inrådan vid njurproblem på katt. Eukanuba Renal är ett kattfoder & veterinärfoder som passar katter som behöver njurstöd & vid kronisk njursvikt på katt. Eukanuba Renal kattmat bidrar till en högre livskvalitet under en längre tid för katten. Läs mer
239 kr 159,33 kr/kg Rek.pris 239 kr
239 kr

Eukanuba Vet Cat Renal - Veterinärfoder Njursvikt

EUKANUBA VETERINARY DIETS RENAL FOR CATS

Eukanuba Veterinary Diets Renal ska användas på veterinärs inrådan vid njurproblem hos din katt.

Kronisk njursvikt förekommer vanligtvis hos katter som uppnått högre åldrar. Kronisk njursvikt kännetecknas av en gradvis försämrad njurfunktion. Det kan finnas olika orsaker till kronisk njursvikt, bland annat virus eller bakteriella infektioner i njurarna. Tillståndet kan också framkallas av att katten fått i sig ett giftigt ämne. I de allra flesta fall kan man inte fastställa en exakt sjukdomsorsak.

När njurarna förlorar förmågan att filtrera bort slaggprodukter från blodomloppet kommer mängden slaggprodukter i blodet öka, vilket kan leda till flera olika symptom.

Det kan komma att bli nödvändigt för vissa katter som lider av allvarlig kronisk njursvikt att utfodras med Eukanuba Veterinary Diets Renal under resten av dess liv. Eukanuba Veterinary Diets Renal är ett komplett och välbalanserat torrfoder framtaget särskilt för att du ska känna trygghet i att utfodringen tillgodoser din katts alla behov. När symptomen har förbättrats hjälper Eukanuba Veterinary Diets Renal till att säkerställa din katts hälsa och bibehållet välmående för ett fortsatt kvalitativt liv.

SÅ KAN UTFODRING HJÄLPA

En balanserad diet kan spela en mycket stor roll i att ge din katt ett kvalitativt liv. Med ett korrekt näringsintag kan fodret även bidra till att bevara den kapacitet som finns kvar i kattens njurar.
Eukanuba Veterinary Diets Renal innehåller särskilt utvalda ingredienser som bidrar till att reducera symptomen och fördröja den gradvisa nedsättningen av njurarnas funktion.
Den unika pateterade funktionen Nitrogen Trap® Fiber System minskar belastningen på njurarna genom att flytta kväveutsöndringen från urinvägarna till tarmen.

Storlek på katt

Dagsgiva i gram

2kg

25-35g

3kg

35-55g

4kg

50-70g

5kg

60-85g

6kg

75-100g

8kg

95-135g

10kg

120-170g

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här