Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Vom og Hundemat Kyckling-Nötlever - Färskfoder Katt

Vom og Hundemat VoH Kattemat Kyckling - Fryst Korv

Går endast köpa i butik.
Frysta korvar med kyckling & nöt. Råfryst helfoder, komplett foderråvara på nätet hos Zoo.se. Vom og Hundemat VoH Kattemat Kyckling kattmat med kött & inälvor från kyckling & nötkreatur, tillsatta vitaminer & mineraler. Fryst spannmålsfritt färskfoder från VOM till katter, tillverkat i Norge med norska råvaror. Frysta korvar med kyckling & nöt. Råfryst helfoder, komplett foderråvara på nätet hos Zoo.se. Vom og Hundemat VoH Kattemat Kyckling kattmat med kött & inälvor från kyckling & nötkreatur, tillsatta vitaminer & mineraler. Fryst spannmålsfritt färskfoder från VOM till katter, tillverkat i Norge med norska råvaror. Läs mer
19 kr 76 kr/kg Rek.pris 19 kr
Bäst deal
769 kr 64,08 kr/kg (16,02 kr/st) Rek.pris 830 kr
19 kr

Vom og Hundemat VoH Kattemat Kyckling - Frysta Korvar med komplett färskfoder för vuxna katter

Helfoder Katt Fryst korv/stång

Vom og Hundemat erbjuder högkvalitativt fryst färskfoder utan spannmål, konserveringsmedel, färgämnen och andra tillsatser. Inga dolda innehållsförteckningar – du vet exakt vad ditt husdjur äter. Det enda VoH tillsätter är vitaminer och mineraler. Samtliga färskfoder är framtagna i samarbete med Norska veterinärhögskolan, och alla råvaror i fodret kommer från Sverige och Norge.

Katter är naturliga jägare och köttätare, och deras matsmältningssystem och metabolism är därför anpassat för animalisk föda som är rik på proteiner, inte stärkelserik diet. Därför kan endast en diet av animaliska råvaror förse katten med tillräckliga mängder näringsämnen. Och vad är bättre än naturlig, färsk mat utan spannmål?

Kattemat från Vom og Hundemat skiljer sig från en annan typ av våtfoder för katter på flera områden: 

  • Rå föda, vilket innebär att maten inte er kokt, konserverad eller på något annat sätt behandlad. Den ska heller inte tillagas vid servering.
  • Innehåller inga vegetabiliska ingredienser, varken spannmål eller grönsaker. Därmed är den 100% fri från sockerarter, stärkelse och fibrer.
  • Innehåller inget tillsatt vatten, endast det vatten som som finns naturligt i kött.
  • Innehåller inga tillsatser. Maten är 100% fri från färgämnen, smaktillsatser och konserveringsmedel.

Innehåll: 
Kyckling (hals, hjärta, krås) och nötlever

Foderdosering: 
Rekommenderad daglig utfodringsmängd till en normalviktig katt är 4% av kroppsvikt. Väger katten 4kg utgår man från 160g VOM kattmat per dag. Hur mycket katten behöver beror mycket på kattens ålder och aktivitetsnivå, så det är viktigt att du provar dig fram till vad som passar just din katt.

Kattungar kan äta upp till 10 % av kroppsvikten per dag. Behovet av VOM Kattmat minskar när katten närmar sig full utveckling.

Korvarna bör tinas i kylskåp, men om du behöver tina köttet fortare så kan du lägga förpackningen i kallt vatten. Korven håller i 2-3 dagar i kylskåp. Eftersom VOM Kattmat är rå färskvara så är det viktigt att det inte står framme hela dagen. Håll kattskålen ren och erbjud din katt färsk mat varje gång. Det är viktigt att tvätta händer och redskap och se till att den obehandlade kattmaten inte kommer i kontakt med andra livsmedel i kylskåpet eller på köksbänken.

Analytiska beståndsdelar: 
Aska 4%
Fett 8%
Protein 16%
Kalcium 1%
Fosfor 0,6%
Max vatten 72%
Energi: ca 1350 kcal/kg

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här