Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Veterinary Diets Cat Dålig Andedräkt Plack Tandsten

Royal Canin Veterinary Diets Cat Dental S/O

Dietfoder Dental minskar risken för bildning av tandsten hos vuxna katter för daglig munhygien. Royal Canins kattmat Veterinary Diets Cat Dental veterinärfoder ges på rekommendation av veterinär vid tandsjukdom eller problem med munhälsan hos katt. Läs mer
259 kr 172,67 kr/kg Rek.pris 296 kr
259 kr

Royal Canin RC Veterinary Diets Cat Dental S/O - Dietfoder avsett för katter med dålig andedräkt, plack & tandsten

Royal Canin veterinärfoder för katter med munhåle- och tandproblem. Foderbitarnas storlek, konsistens och form har en putsande effekt när de tuggas, de motverkar på så sätt beläggning och kan med fördel ges under resten av kattens liv.

När du väljer att köpa Royal Canin RC Veterinary Diets Cat Dental S/O foder bekräftar du även nedanstående:

Mitt djur är undersökt av veterinär som rekommenderade användning av detta foder på basis av veterinärens diagnos.

Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder rekommenderas att jag söker veterinärrådgivning minst var sjätte månad.

Jag har förstått att så länge mitt djur äter detta foder skall jag omgående söka veterinärrådgivning om djurets hälsotillstånd försämras.

Användningsområden för Royal Canin RC Veterinary Diets Cat Dental S/O

  • Daglig munhygien för vuxna katter
  • Begränsar uppkomsten av plack och tandsten
  • Hjälper till att minska dålig andedräkt

Royal Canin RC Veterinary Diets Cat Dental S/O bör inte användas vid

  • Hjärtsvikt
  • Hypertension (högt blodtryck)

Kontrollerad tandstensuppbyggnad i Royal Canin RC Veterinary Diets Cat Dental S/O: Natriumpolyfosfater är kalciumbindare som sänker koncentrationen av fritt kalcium i saliven, vilket fördröjer bildningen av tandsten.

Utspädd urin: En ökad urinvolym leder till att urinen får en lägre koncentration av struvit- och kalciumoxalatkristaller, vilket bidrar till minskad risk för utvecklingen av den här sortens urinsten. En större urinvolym säkrar en regelbunden tömning av urinblåsan.

Problemfri matsmältning: En kombination av mycket lättsmälta proteiner, prebiotika, betmassa, ris och fiskolja bidrar till magtarmkanalens hälsa.

Reglerad hårbollsuppkomst: Psyllium och andra kostfibrer underlättar passagen av pälsstrån genom magtarmsystemet och förebygger på så sätt hårbollsrelaterade problem såsom uppstötningar och förstoppning.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här