Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Veterinary Diets Cat Allergifritt Allergifoder Mage & Hud

Royal Canin Veterinary Diets Cat Derma Anallergen - Anallergenic

Veterinärfoder Feline Derma Anallergenic dietiskt veterinärfoder för katter med fodermedelsallergi & intolerans, dermatologiska &/eller gastrointestinala symtom. Royal Canin Veterinary Diets Derma Cat Anallergenic kattfoder används som eliminationsdiet & vid inflammatorisk tarmsjukdom (IBD). RC Veterinary Diets Cat Derma Anallergen. Läs mer
399 kr 199,50 kr/kg Rek.pris 530 kr
Bäst deal
689 kr 172,25 kr/kg Rek.pris 856 kr
399 kr

Royal Canin Veterinärfoder Katt Anallergenic

Dietfoder till katter med foderallergi/intolerans med dermatologiska &/eller gastrointestinala symtom. Kattfodret används vid inflammatorisk tarmsjukdom (IBD) och som eliminationsdiet.

Fodret innehåller en kombination av niacin, inositol, kolin, histidin och pantotensyra som bidrar till att reducera vätskeförlust genom huden samt den förbättrar hudbarriären. Genom detta så hjälper den att bevara fuktigheten i huden och så stärker den dess skyddande effekt.

Kattmaten innehåller ren stärkelse istället för helt spannmål och den har en särskilt utformad smakförhöjare för att göra fodret smakrikt.

Kattfodret innehåller fjäderhydrolysat, det är en proteinkälla som består av endast fria aminosyror och oligopeptider som har en mycket låg molekylvikt.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här