Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Minskar Risken för Urinvägsproblem

Royal Feline Urinary Care

Royal Canin Urinary Care kattfoder är ett helfoder för vuxna katter som bidrar till att minska risken för urinvägsproblem hos katt. Royal Canin FVD Urinary Care Kattmat används från 12 månaders ålder. Läs mer
298 kr 149 kr/kg Rek.pris 329 kr
498 kr 124,50 kr/kg Rek.pris 499 kr
769 kr 76,90 kr/kg Rek.pris 885 kr
Bäst deal
10 995 kr 68,72 kr/kg 687,19 kr/st Rek.pris 15 120 kr
298 kr

Royal Canin Feline Urinary Care - Urinvägsproblem Katter

BEVISAT RESULTAT: X2 EFFEKT VID FÖREBYGGANDET AV HÄLSAN I NEDRE URINVÄGARNA PÅ 10 DAGAR

Kristaller förekommer naturligt i kattens urin. Beroende på flera faktorer, inklusive pH-värdet, kan fler kristaller bildas och få en negativ inverkan på urinvägshälsan. En anpassad utfodring kan vara ett effektivt sätt att hjälpa till att minska risken för att urinkristaller bildas.

URINARY CARE har en exakt balanserad näringsformel som hjälper till att behålla kattens urinvägshälsa.
Den särskilda formeln hjälper till att kontrollera mineralnivåernas balans och sänka urinens pH-värde, vilket ger en mindre koncentrerad urin som bidrar till att främja friska urinvägar. Den exklusiva URINARY CARE-formeln skapar en urinvägsmiljö som är mindre gynnsam för att urinkristaller ska bildas.

BEVISAT RESULTAT: dubbelt* så effektiv då det gäller att förebygga hälsan i de nedre urinvägarna efter 10 dagars exklusiv användning av URINARY CARE.

*Intern studie från Royal Canin, 2014 - Jämfört med en underhållsutfodring för katter. Specifikt beprövad för struvitkristaller. 

STIMULERAR DIN KATT ATT DRICKA MER VATTEN:
ett högre dagligt intag av vatten leder till en större urinvolym och ökad urinutspädning, vilket är gynnsamt för kattens urinvägshälsa.

Om du är det minsta osäker vad gäller din katts urinvägshälsa ska du vända dig till din veterinär. Endast en veterinär är kvalificerad att göra en expertbedömning av urinvägshälsan hos en katt. 

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här