Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Mush Kyckling-Nöt BARF - Helfoder Katt/Unge

Mush Vaisto Cat Gul Kyckling-Nöt

Går endast köpa i butik.
Katt & Kattunge råfoder - Färskfryst spannmålsfritt helfoder från Mush med en blandning av kyckling & nöt. Komplett & färdig blandning för BARF-utfodring för katten & kattungen av i huvudsak finska råvaror. Mush Vaisto Gul passar speciellt bra till dräktiga eller digivande katter & kattungar. Läs mer
Ny Bonuscardkund? Skapa konto här!
Vid köp registreras produkten hos Bonuscard.
65 kr 81,25 kr/kg Rek.pris 65 kr
Bäst deal
449 kr 59,87 kr/kg Rek.pris 469 kr
449 kr 70,16 kr/kg Rek.pris 520 kr
65 kr

Mush Vaisto Cat Gul Kyckling-Nöt

Helfoder Katt & Kattunge Fryst 100% Naturliga Råvaror

MUSH Vaisto Cat Kitten Gul kyckling-nöt är ett helfoder för BARF-utfodring av katt och kattunge, helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. Vaisto Cat Kitten Gul innehåller högre halter av vissa näringsämnen t.ex. D-vitamin, koppar och jod. Det innebär att det även passar till kattungar som självklart också bör få möjligheten att äta bra mat från start.

En komplett B.A.R.F.-måltid. Detta foder är utmärkt att ge till vuxna katter. Vaisto cat vit är rikt på omega-3, E-vitamin och B-vitamin så detta passar perfekt till katter som behöver få bätte päls- och hudkondition, bland annat under fällningsperioder.

Mush BARF-produkter är inte värmda, kokta eller på annat sätt tillagade, och ska inte tillagas vid servering heller. Biologically Appropriate Raw Food eller Biologiskt Anpassad Rå Föda ges rått. Mush Kattfoder är ett foder som är färskt och har inte genomgått några onödiga processer. Mush Vaisto har en balanserad mängd rått kött, ben, organ och grönsaker. Det har aldrig varit lättare att ge din katt en komplett BARF-måltid.

Råfryst färskfoder med höga kvalitetskrav på produkterna, leverantörerna och råvarorna som uppfyller kraven för finsk livsmedelssäkerhet, som är väldigt hög samt att de är fria från GMO. Största delen av Musch kattmats innehåll är närproducerad och kommer från slätten i västra Finland varav grisar, nötkreatur och kycklingar levereras från gårdar som ligger just vid tillverkningsfabriken. Mush har även ett eget slakteri för att garanterat kunna hålla en hög standard i produktionskedjan som uppfyller Mush barfs egna stränga krav. Under säsongsbrist importeras sallad, annars är samtliga grönsaker också från Finland. Laxen är från Norge. Solrosoljan kommer från Tyskland.

Storlekar:

800 gram Köttbullar (ca 25 gram per köttbulle)

7,5 kg Köttbullar (ca 25 gram per köttbulle)

Kyckling - Kycklingkött från Finland

Nöt - Nötköttet kommer från lokala finska familjegårdar

Innehållsförteckning: Kyckling 63 % (hjärta, kött, ben, brosk) nöt 36 % (lunga, hjärta, kött, lever, blod, brosk) kallpressad solrosolja, havsalger. Innehåller naturligt taurin från hjärta och lungor.

Analytiska beståndsdelar: Energi 663,5 kJ / 158 kcal

Analys: Råprotein 15.90 g, Råfett 10.30 g, Kalcium 0.40 g, Fosfor 0.30 g, Vatten 69.70 g, Råaska 2.50 g

Servering: Bästa sättet för lång tinad hållbarhet är att tina upp de frysta köttbullarna i en burk med förslutatbart lock i kylen. Annars går de även bra att tina upp produkten i rumstemperatur och server inom loppet av 12h. Produkten får inte tinas upp i mikron. Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.

Köttbullarna kan serveras hur som helst tinad eller inte gör som du eller din katt föredrar. En del kattindivider vill eller kan inte äta kall föda, servera så maten rumstempererad. Värm ej på maten i ex. micron då en del näringsämnen är värmekänsliga och smältbarheten kan förändras vid upphettning.

Utfodringstabell: Din katt behöver äta 2–5% av sin vikt varje dag beroende på ålder och aktivitetsnivå. Portionsbitarna väger ungefär 25 gram och gör det enkelt att portionera upp maten. Dela upp maten på 2–3 måltider till den vuxna katten och ställ in den mat katten inte ätit i kylskåpet. Kattungar och dräktiga/digivande katter behöver äta oftare och bör serveras mat 4–6 gånger per dag.

Kattens vikt 

Antal köttbullar 

 

kg

per dag

gram 

2

2

50

3

3

75

4

4

100

5

5

125

6

6

150

7

7

175

8

8

200

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här