Valphagar & Hundgrindar

Hund - Hundgrind, hunddörr och valphage online för stora och små hundar - Stort utbud och brett sortiment av valphagar, hundgrindar med grindförlängningar för hundar och valpar. Grindarna finns att köpa i butiken i Bromma, Zoo.se i Sickla, online på nätet och på veterinärkliniken.

Hundhage och grindar för valpar, stoa som små hundar. Vi har valt ut vad vi anser är marknadens bästa valpsäkerhet och produkter för hunden som behöver begränsad yta utvecklade för olika behov och användningsområden. Här kan alla hitta sin personliga favorit. Zoo.se i Bromma Blocks har öppet alla dagar på året, levererar foder och tillbehör för hund direkt hem till din dörr. Du som bor i Stockholmsområdet kan få leverans redan samma vardagskväll och i övriga landet sker leveransen på 1-3 arbetsdagar. Att hitta rätt sorts hundprodukter är inte alltid lätt, för rådgivning kom in i butiken och fråga vår kunniga personal, maila info@zoo.se eller ring 08-280740.

När valparna är små är det bra att ha en valphage eller en grind åt valpen för att gränsa av och säkra valpens omgivning. Hundgrindar används säkert i dörröppningar eller i trapphus. Med en grind kan du enkelt skydda hunden och barnen från trappen. Hundgrindarna är även utmärkta barngrindar för små barn. Valphagarna finns i metall eller stadiga nylonhagar utan klämrisk för kattungar, valpar och små hundar, och som är lätt att vika ut och slå ihop. Det finns ofta dörröppningar för katter och små hundar i valphagarna och grindarna som är perfekt om du vill låta valparna eller kattungarna själva gå ut och in i hagen. Vi har samma lager och priser på hundgrindar och valphagar i butiken på Bromma Blocks som på Zoo.se online på nätet. Du kan läsa mer om hund i bur på SKK "Hund i bur - vad gäller?" och Jordbruksverket "Så sköter du din hund".

Nobby Zink Plated Puppies Play Pen och Trixie Natura Outdoor Run praktiska rasthagar för valpar, kattungar och smådjur. Färdigmonterade sektioner som skapar en säker utflyktsplats både inomhus och utomhus till valpen. Kan också användas som rumsavskiljare, grind för dörren som kan klivas över eller säkerhetsskydd för exempelvis braskaminen. Carlson Convertible Pet Yard and Pet Gate vikbar hage och hundgrind i ett som är perfekt när du ska gränsa av en stor dörröppning. Hundhagen och grinden är gjord av robust stål för hållbarhet och tål tuggande valpar.

Trixie Puppy Run Polyester Indoor & Outdoor och Imazo Rund Nylonhage ihopfällbar valphage och smådjurshage i canvastyg för inomhusbruk och utomhusbruk. Håll reda på dina små kamrater i en väl ventilerad canvasbur som skyddar valpar, kaniner och marsvin från att springa bort.

Carlson Maxi Gate och Maxi Gate Extra Tall Walk-Thru Pet Door Extra hög hundgrind med kattdörr. Carlson Hands Free Walk-Thru Pet Gate låter dig öppna hundgrinden med foten! Carlson Tuffy och Big Tuffy Expandable Gate & Small Pet Door billig hundgrind med enkel dörrmontering. Carlson Auto-Close Walk-Thru Pet Gate & Pet Door supersmidig och snygg hundgrind som spänns upp i en dörröppning eller trapp utan att skada karmen. Carlson Extra Tall och Extra Wide Walk Thru Pet Gate & Pet Door hög eller bred och snygg hundgrind och barngrind för dörröppningar eller trappor. Carlson Freestanding Extra Wide och Extra Wide & Tall Pet Gate Wood fristående grind för små eller stora hundar som passar en öppen planlösning inomhus. Carlson Mini Gate With Pet Door extra låg hundgrind för små hundraser och valpar. Perfekt trappgrind som du enkelt kan kliva över.

Komplettera dina Calsongrindar med förlängningsbitar för att anpassa hundgrinden så bra som möjligt till ditt behov och din dörröppning eller trappa. Carlson Extension Gate till Flexi, Mini, Walk Thru Extra Wide, Walk Thru Extra Tall, Maxi och Maxi Extra Tall.

Visar 31 produkter på 1 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida