Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Feline Kronisk Njursjukdom hos Katt

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care Chicken - Dry Cat Food

Hills torrfoder med biff för vuxna katter med njurproblem. Veterinärfoder Hills katt k/d Renal Health dietfoder med kyckling hjälper njursjuka katter att få en bättre livskvalitet & förlänger livet hos katten genom att bromsa sjukdomsförloppet. Hills Prescription Diet Feline k/d ges på rekommendation av veterinär. Läs mer
279 kr 174,38 kr/kg Rek.pris 299 kr
689 kr 137,80 kr/kg Rek.pris 749 kr
Bäst deal
2 595 kr 129,75 kr/kg (648,75 kr/st) Rek.pris 2 996 kr
279 kr

Hill's Feline Kidney Care k/d - Njursjukdommar hos Katt

Hills veterinärtorrfoder med smaken av kyckling för katter.

Hills Feline Kidney Care hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen. 

Hills Prescription Dietf Feline k/d har kontrollerade nivåer av högkvalitativa proteiner för att förhindra att giftiga slaggprodukter orsakar obehag. Med extra omega 3 fettsyror från fiskolja som hjälper till att förbättra blodflödet till njurarna. Fodret från Hills hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Säckstorlekar: 1,5kg & 5kg

Smak: Kyckling

Huvudområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care:  Fodret har kontrollerade mängder fosfor och låg halter av natrium för att stödja njurfunktionen och hjärtfunktionen. Hills K/D har en speciellt fraamtagen teknik Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)™ Technologi för att stimulera aptit hos katter med njursjukdomar. Detta resulterar till upp till 35% högre kaloriintag än andra njurfoder på marknaden. Torrfodret har en förbättrad aminosyreprofil vilket stödjer kattens naturliga förmåga att bygga muskler.

Användningsområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care: Hjälpa till att hantera katter med njursjukdommar, hjärtproblem, uraturinsten och cystinurinsten.

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care rekommenderas INTE för: kattungar, däktiga katter, digivande katter,

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt. 

 
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här