Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hills Science Plan Kattfoder Övervikt Kastrerad

Hills Science Plan Feline Adult Perfect Weight Chicken - Dry Cat Food

Hills torrfoder med kyckling för vuxna katter med viktproblem. Kattmat som är kliniskt bevisad nutrition för att hjälpa katter att uppnå hälsosam vikt. Hills Cat Adult Perfect Weight Chicken kattfoder är ett unikt torrfoder med lågt fettinnehåll, för att katten ska uppnå hälsosam vikt. Läs mer
259 kr 172,67 kr/kg Rek.pris 269 kr
369 kr 147,60 kr/kg Rek.pris 379 kr
Bäst deal
Kampanj
619 kr 88,43 kr/kg Rek.pris 759 kr
Rek. Pris 259 kr Specialpris 259 kr

Hill's Feline Adult Perfect Weight Chicken - Låg Fetthalt Kattmat

Hill Science Plan Perfect Weight kattmat har en unik blandning av ingredienser och lågt fettinnehåll. Fodret är framtagen för att hjälpa din katt uppnå en hälsosam vikt för ett längre liv.

Smak: Kyckling

Hills Science Plan Feline Adult Perfect Weight passar: Vuxna katter över 1år som har svårt att hålla vikten eller behöver gå ner i vikt.

Huvudfördelar med Hills Science Plan Feline Adult Perfect Weight: Ett torrfoder som är kliniskt bevisad nutrition för att hjälpa katter att uppnå hälsosam vikt. Hills Perfect Weight är framtagen för att hjälpa katter att bibehålla hälsosam och sund vikt.De prebiotiska fibrer i kattmaten är till för att främja näringsupptag och skapa mild matsmältning. Inga tillsatta artificiella smaker, färger eller konserveringsmedel finns i Hills kattmat.

Ingredienser i Hills Science Plan Feline Adult Perfect Weight: Kyckling (23 %) och kalkonmjöl, bryggarris, majsglutenmjöl, cellulosa, pressad tomat, torkad betmassa, linfrö, animaliskt fett, kokosnötsolja, smakbuljong, mineraler, L-lysin, DL-methionin, torkade morötter, L-karnitin, vitaminer, taurin, spårämnen och betakaroten. Med naturliga antioxidanter (mixade tokoferoler).

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här