Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hills Science Plan Kattfoder Tonfisk Övervikt

Hills Science Plan Feline Adult Light Tuna - Dry Cat Food

Hills torrfoder med tonfisk för vuxna katter med viktproblem. Kattmat med tonfisk smak till katter som önskar en smalare midja. Hills Science Plan Light Adult with Tuna kattfoder bidrar till att bevara idealvikten. Kattmat med antioxidanter & höga nivåer L-karnitin som hjälper till att omvandla fett till energi. Läs mer
Vårt Pris
199 kr 124,38 kr/kg Rek.pris 239 kr
Bäst deal
Vårt Pris
499 kr 70,18 kr/kg Rek.pris 649 kr
Rek. Pris 239 kr Specialpris 199 kr

Hill’s Feline Adult Light Tuna - Lightfoder med Tonfisk

Hill’s Science Plan Light Adult är ett helfoder särskilt utvecklat för vuxna katter som lider av övervikt. Övervikt hos katter leder till ökat tryck på leder, ben, muskler och hjärta. Hills Science Plan Feline Adult Light dietfoder innehåller en hög andel råa fibrer, vilket ger en bra mättnadskänsla. Vidare har torrfodret en låg fetthalt - så att du slipper minska mängden mat. Kattmaten innehåller L-karnitin som ser till att katten håller vikten och bidrar till att fett omvandlas till energi. Hill’s Adult Light har en optimal sammansättning av antioxidanter som höjer kattens immunförsvar.

Hill's Light Adult med tonfisk är en knaprig och läcker kattmat. Din katt kommer inte ens märka att den går på diet. Det perfekta sättet att hjälpa din katt till en hälsosam vikt. Fodret passar vuxna katter över 1 år.

Utfodringstabell: Dessa mängder är bara vägledande eftersom katters behov kan varierar. Anpassa utfodringsmängden så att optimal kroppsvikt bibehålls. 

Smak: Tonfisk

Hills Science Plan Feline Adult Light passar: Vuxna Katter 1år + med viktproblem

Huvudfördelar: Fodret är sammansatt med kliniskt bevisade antioxidanter och höga nivåer av L-karnitin som hjälper till att omvandla fett till energi. Adult Light Tuna är lämpligt för daglig utfodring.

 Kattmaten innehåller 24% mindre kalorier och 60% mindre fett för bättre viktreglering (jämfört med Hill's Adult Tuna). De höga fiberhalt vilket ger ökad mättnadskänsla mellan måltiderna.

Ingredienser: with Tuna (minimum 9 %): Mald majs, kyckling- och kalkonmjöl, majsglutenmjöl, malt ris, cellulosa, tonfiskmjöl, torkad betmassa, ärtklimjöl, animaliskt fett, smakbuljong, kaliumklorid, L-karnitin supplement, kalciumsulfat, DL-metionin, L-lysinhydroklorid, salt, taurin, L-tryptofan, vitaminer och spårämnen. Naturligt konserverat med blandade tokoferoler, citronsyra och rosmarinextrakt.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här