Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Hill's Prescription Diet Feline Kronisk Njursjukdom hos Katt

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care Beef Pouch - Wet Cat Food

Hills våtfoder med biff för vuxna katter med njurproblem. Veterinärfoder Hills katt k/d Renal Health dietfoder med nöt för njursjuka katter, bromsar sjukdomsförloppet & fodret förbättra livskvaliten & förlänger livet avsevärt. Hills Prescription Diet Feline k/d Renal Health ges på rekommendation av veterinär. Läs mer
19 kr 223,53 kr/kg Rek.pris 19 kr
225 kr 220,59 kr/kg 18,75 kr/st Rek.pris 228 kr
Bäst deal
799 kr 195,83 kr/kg 16,65 kr/st Rek.pris 912 kr
19 kr

Hill's Feline k/d Pouch Beef 12x85g - Njurar och Hjärta hos Katt 

Hills Feline Kidney Care hjälper till att förlänga livet och förbättra livskvaliteten avsevärt hos katter genom att hjälpa till att bromsa sjukdomsförloppet och minska sjukdomstecknen. 

Hills Prescription Dietf Feline k / d pouch beef har kontrollerade nivåer av högkvalitativa proteiner för att förhindra att giftiga slaggprodukter orsakar obehag. Med extra omega 3 fettsyror från fiskolja som hjälper till att förbättra blodflödet till njurarna. Fodret hjälper till att neutralisera fria radikaler eftersom det innehåller höga nivåer av antioxidanter.

Antal: 12st

Mängd per pouch: 85 gram 

Smak: Biff

Huvudområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care:  Fodret har kontrollerade mängder fosfor och låg halter av natrium för att stödja njurfunktionen och hjärtfunktionen. Hills K/D har en speciellt fraamtagen teknik Enhanced Appetite Trigger (E.A.T.)™ Technologi för att stimulera aptit hos katter med njursjukdomar. Detta resulterar till upp till 35% högre kaloriintag än andra njurfoder på marknaden. Torrfodret har en förbättrad aminosyreprofil vilket stödjer kattens naturliga förmåga att bygga muskler.

Användningsområde för Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care: Hjälpa till att hantera katter med njursjukdommar, hjärtproblem, uraturinsten och cystinurinsten.

Hills Prescription Diet Feline k/d Kidney Care rekommenderas INTE för: kattungar, däktiga katter, digivande katter,

Tala med din veterinär för mer information och rådgivning om vad som är bäst för din hund eller katt.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här