4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Fakta om husdjur / Smådjur / Dvärghamster

Dvärghamster Campbells Phodopus Campbelli

cutebabyhamsterstandingfacingfront-lookingtowardscamera-isolated-2

Dvärghamster Campbells Phodopus Campbelli – Ett charmerande sällskap

Att välkomna en dvärghamster campbells till familjen är att bjuda in en liten varelse med stor personlighet. Dessa små nattaktiva kompisar, fulla av energi och nyfikenhet, kan bli din nya bästa vän som piggar upp morgonen innan de tar sin välförtjänta tupplur under dagen.

Ursprung och natur

Campbells dvärghamstrar har sina rötter i Centralasiens stäpper där de utvecklat förmågan att vara aktiva under skymningen och gryningen. Med en kroppslängd på ungefär 9-12 cm är dessa djur inte bara hanterbara utan också perfekta för mindre boenden. Det är dock viktigt att komma ihåg att även om de är små till storleken behöver de ett rymligt hem för att kunna utforska och motionera.

Färgvarianter

Inom arten finns flera färgvarianter, däribland den slående svarta hamstern vars glansiga päls ger ett elegant intryck i dess lekfulla upptåg.

För den som vill ge sin Campbells dvärghamster det allra bästa erbjuder vi gedigna tips för hur du designar det optimala hemmet samt rekommendationer för kost som håller din lilla kamrat frisk och glad. Ta del av våra råd angående skötsel och inköpslista specifikt anpassade för dvärghamstrar här , så du kan känna dig trygg i ditt husdjursköp.

Att dela livet med en Campbells dvärghamster innebär roliga stunder när man får se dem klättra runt eller njuta av en lugn stund i handflatan efter lite tålmodig träning. Att skapa band mellan er kräver tid men belönas med ovillkorlig vänskap från dessa charmiga små individer.

473 produkt
1616

Nickos Alspån Burströ

299 kr

Pallfrakt

Savic Royal XL Super De Luxe Small Animal Cage

5 999 kr

Visar 36 av 473 produkter

Vill du också få tips till ditt djur och fina rabatter? Prenumerera på vårt

Nyhetsbrev

Vad är du intresserad av?

Kundservice

+46 8-280740

Pet Pawr Group AB, Linnégatan 89D (ej butik),

115 23 StockholmSweden

kundservice@zoo.se

ZOO.se har några av Europas största djuraffärer och nu med en större veterinärklink och e-handel som levererar hem till dörren i hela Sverige. Vi på ZOO.se håller koll på allt som handlar om djur och djurägare! Med över 30års erfarenhet i branschen så är vi på ZOO.se är stolta över vårt fantastiska team.

2024 © ZOO.se

Välj land:  

Sverige - SEK