Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Brit Premium Våtfoder Filé i Gelé - Kattmat Flerpack

Brit Premium Cat Delicate Fillets in Jelly Family Plate

Brit blötmat i storpack för katter utan konserveringsmedel uppfyller kattens näringsmässigt behov. Kattmat i påse med olika sorter i läcker gelé som ger köttet god smak. Våtfoder för katt hjälper att hålla den hydratiserad. Brit Premium Family Plate kattfoder Läs mer
Vårt Pris
79 kr 76,70 kr/kg (6,58 kr/st) Rek.pris 89 kr
Bäst deal
Vårt Pris
299 kr 69,53 kr/kg (6,23 kr/st) Rek.pris 356 kr
Rek. Pris 85 kr Specialpris 79 kr

Brit Premium Cat Delicate Fillets in Jelly - Storpack

Brit Premium Cat Delicate Fillets in Jelly Family Plate är en storpack med högkvalitativt våtfoder i ljuvliga smaker. Brit Premium en serie av våtfoder tillverkade med kattens bästa i åtanke. Det ljuvliga fodret från Brit består av saftiga köttbitar i god sås, tätt förpackat i portionspåsar för att bibehålla sin goda smak och konsistens och samtidigt vara enkelt att hälla upp. Brit våtfoder som lockar även de mer kräsna av katter. Den varsamt tillagade blötmaten är anpassad efter katters naturliga preferenser och behov. Brit Premium är ett smakligt helfoder som uppfyller kattens näringsmässiga behov och är fritt från konserveringsmedel.

Family Plate innehåller 3 st portioner med kyckling, 3 st förpackningar med lax, 3 st måltider med biff och 3 st portioner med öring. Perfekt för katten som gillar att variera sin föda, eller för kattgänget med olika preferenser.

En portionspåse innehåller 85 gram.

Förpackningen innehåller 12 portionsförpackningar.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här