Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Applaws Tonfiskfilé & Räkor Kattmat

Applaws Cat Tins Tuna Fillet & Prawn

Våt kattmat med Tonfisk filé 52 %, Räkor 23%, fiskbuljong 24% ris 1% på burk. Applaws burkmat är ett välsmakande våtfoder för katter tillverkad av naturliga ingredienser. Applaws kattmats konserv Tonfisk filé med räkor tillverkas på naturlig mat utan hormoner. Applaws Cat Tins Tuna Fillet & Prawn Läs mer
359 kr 213,69 kr/kg (14,96 kr/st) Rek.pris 480 kr
22 kr 141,03 kr/kg Rek.pris 29 kr
15 kr 214,29 kr/kg Rek.pris 20 kr
Bäst deal
499 kr 133,28 kr/kg (20,79 kr/st) Rek.pris 696 kr
15 kr

Applaws Cat Tins Tuna Fillet & Prawn - Tonfiskfilé & Räkor

Våtfoder Tonfiskfilé & Räkor Kattmat 

Applaws är ett blötfoder helt utan konstgjorda ämnen, spannmål, tillsatser och konserveringsmedel. Blötfodret är tillverkat med fisk fångad i öppna havsvatten med hållbara metoder. Applaws blötfoder har som mål att efterlikna en naturlig kost för katten eftersom den i grunden är ett köttätande vilt djur. Denna blötmat är av högkvalité och endast ett kompletterande foder till en normal kost. Rik på omega 6 och omega 3.

Applaws tillverkar kattmat som efterliknar kattens naturliga föda och tillfredsställer kattens olika behov. Eftersom katten är en köttätare består det mumsiga våtfodret Cat Tins Tuna Fillet and Prawn av hela 52 % kött från havsfångad tonfisk och 23 % räkor. Den stora mängden fisk och räkor ger ifrån sig en lukt och smak som är oemotståndlig för de allra flesta katter och kattungar. Applaws nyttiga våtfoder är dessutom helt fritt från artificiella ämnen som färgningsmedel, smakförstärkelser och konserveringsmedel. Detta blöta, naturliga kattfoder tillverkas enbart av högkvalitativa råvaror som främjar en god hälsa och ett aktivt liv hos din katt. Kattmaten passar alla typer av katter, oavsett ålder och storlek och är ett högkvalitativt kompletterande kattfoder som lyxar till och förbättrar varje måltid för din katt.

Innehåll: Protein 14 %, Fett 1 %, Råaska 2 %, Fibrer 1 %, Vatten 82 %

Ingredienser: Tonfiskfilé 52 %, räka 23 %, ris 1 %, fiskbuljong 24 %

Råprotein: 14 %, råoljor & fett: 1 %, råfiber: 1 %, aska: 2 %, vatten: 82 %

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här