Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Applaws Makrill & Tonfisk Filé Kattmat

Applaws Cat Tins Ocean Fish

Våt kattmat med Makrill 45 %, tonfisk filé 30%, fiskbuljong 24% ris 1% på burk. Applaws burkmat är ett välsmakande våtfoder för katter tillverkad av naturliga ingredienser. Applaws kattmats konserv Ocean Fish tillverkas på naturlig mat utan hormoner. Applaws Cat Tins Ocean Fish Läs mer
16 kr 228,57 kr/kg Rek.pris 18 kr
Vårt Pris
25 kr 160,26 kr/kg Rek.pris 28 kr
Vårt Pris
349 kr 207,74 kr/kg (14,54 kr/st) Rek.pris 373 kr
Bäst deal
Vårt Pris
579 kr 154,65 kr/kg (24,13 kr/st) Rek.pris 599 kr
Rek. Pris 16 kr Specialpris 16 kr

Applaws Cat Tins Ocean Fish - Makrill & Tonfiskfilé 

Våtfoder till katt som innehåller  75% fiskkött 

Applaws är ett blötfoder helt utan konstgjorda ämnen, spannmål, tillsatser och konserveringsmedel. Blötfodret är tillverkat med fisk fångad i öppna havsvatten med hållbara metoder. Applaws blötfoder har som mål att efterlikna en naturlig kost för katten eftersom den i grunden är ett köttätande vilt djur. Denna blötmat är av högkvalité och endast ett kompletterande foder till en normal kost. Rik på omega 6 och omega 3.

Applaws tillverkar kattmat som efterliknar kattens naturliga föda och tillfredsställer kattens olika behov. Eftersom katten är en köttätare består det mumsiga våtfodret Cat Tins Ocean Fish av hela 75 % kött från varierad havsfångad fisk. Den stora mängden tonfiskfilé och makrill ger ifrån sig en lukt och smak som är oemotståndlig för de allra flesta katter och kattungar. Applaws nyttiga våtfoder är dessutom helt fritt från artificiella ämnen som färgningsmedel, smakförstärkelser och konserveringsmedel. Detta blöta, naturliga kattfoder tillverkas enbart av högkvalitativa råvaror som främjar en god hälsa och ett aktivt liv hos din katt. Kattmaten passar alla typer av katter, oavsett ålder och storlek och är ett högkvalitativt kompletterande kattfoder som lyxar till och förbättrar varje måltid för din katt.

Innehåll: Protein 12 %, Fett 1 %, Råaska 3 %, Fibrer 1 %, Vatten 83 %

Ingredienser: Makrill 45 %, tonfiskfilé 30 %, fiskbuljong 24 %, ris 1 %

Råprotein: 12 %, råoljor & fett: 1 %, råfiber: 1 %, 
aska: 3 %, vatten: 83 %

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här