Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Applaws Kycklingbröst Kattmat

Applaws Cat Tins Chicken Breast

Våt kattmat med Kycklingbröst 75 %, Kycklingbuljong 24%, ris 1% på burk. Applaws burkmat är ett välsmakande våtfoder för katter av naturliga ingredienser. Applaws kattmats konserv Chicken Breast tillverkas på frigående kycklingar, föds upp på naturlig mat utan hormoner. Applaws Cat Tins Chicken Breast Läs mer
Vårt Pris
339 kr 201,79 kr/kg (14,13 kr/st) Rek.pris 373 kr
24,90 kr 159,62 kr/kg Rek.pris 28 kr
15,90 kr 227,14 kr/kg Rek.pris 18 kr
Bäst deal
Vårt Pris
549 kr 146,63 kr/kg (22,88 kr/st) Rek.pris 604 kr
Rek. Pris 15,90 kr Specialpris 15,90 kr

Applaws Cat Tins Chicken Breast - Kycklingbröst

Våtfoder Kycklingbröst Kattmat

Applaws är ett blötfoder helt utan konstgjorda ämnen, spannmål, tillsatser och konserveringsmedel. Blötfodret är tillverkat på frigående kycklingar uppfödda på hormonfritt foder. Applaws blötfoder har som mål att efterlikna en naturlig kost för katten eftersom den i grunden är ett köttätande vilt djur. Denna blötmat är av högkvalité och endast ett kompletterande foder till en normal kost.

Applaws tillverkar kattmat som efterliknar kattens naturliga föda och tillfredsställer kattens olika behov. Eftersom katten är en köttätare består det mumsiga våtfodret Cat Tins Chicken Breast av hela 75 % kött från frigående kyckling. Den stora mängden fågel ger ifrån sig en lukt och smak som är oemotståndlig för de allra flesta katter och kattungar. Applaws nyttiga våtfoder är dessutom helt fritt från artificiella ämnen som färgningsmedel, smakförstärkelser och konserveringsmedel. Detta blöta, naturliga kattfoder tillverkas enbart av högkvalitativa råvaror som främjar en god hälsa och ett aktivt liv hos din katt. Kattmaten passar alla typer av katter, oavsett ålder och storlek och är ett högkvalitativt kompletterande kattfoder som lyxar till och förbättrar varje måltid för din katt.

Innehåll: Protein 14 %, Fett 0,3 %, Råaska 2 %, Fibrer 1 %, Vatten 82 %

Ingredienser: Kycklingbröst 75 %, kycklingbuljong 24 %, ris 1 % 

Råprotein: 14 %, råoljor & fett: 0,5 %, råfiber: 1 %, aska: 2 %, vatten: 82 %

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här