Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

K9 Competition Katt- & Hundschampo - Vit/Ljus Päls

K9 Competition Whiteness Shampoo Color Enhancing

Framhäver naturligt det vita i ljusa pälsar utan att bleka. K9 Competition Whiteness Shampoo ger pälsen en naturlig skimmrande vit färg, utan tillsatser av blekmedel. Katt & Hundschampo Whiteness har även en lugnande & vårdande effekt på känslig hud. Läs mer
139 kr 463,33 kr/kg Rek.pris 170 kr
139 kr

K9 Competition Whiteness Schampoo - Vita Pälsar

Whiteness Schampoo, kattschampo och hundschampo ger pälsen en naturlig skimmrande vit färg, utan tillsatser av blekmedel. Den balanserade formulan av 100 % Aloe Vera, D-Panthenol och veteprotein ger optimal fuktbalans, frisk och välvårdad päls.

Har en lugnande och vårdande effekt på känslig hud. Är ekonomisk att använda och ger lättskötta pälsar, med långvarigt perfekt resultat. Till tävling och vardag!

• Vitgörande

• Utan blekmedel

• Glansgivande

Gör så här: Användes som det är eller spädes upp till 1-10. Skölj med varmare vatten på fetare pälsar och svalare på torra. För bästa resultat schamponera 2 ggr. Avsluta alltid med K9 Aloe Vera Conditioner för optimalt resultat.

Innehåll: Aqua, mg laurylsulfat, cocobetain, certifierad aloe vera, cocoamphodin, D-pantenol, veteprotein, doftämne, konserveringsmedel, färgpigment.

Mängd: 300 ml

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här