Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Sherpa Flygkabinväska - Hundväska m. Hjul

Sherpa® The Ultimate On Wheels, Pet Carrier, Svart

Flygväska för hundar & katter med hjul. Sherpa´s On Wheels är en godkänd transportväska för flygresor, väskan kan även fästas i bilens bilbälte. Hundväska eller kattväska med en enkel konstruktion, praktiskt hopfällbar & kraftigt blixtlås. Perfekt transportväska där axelremmen går att använda som ett dragband & den har 4st hjul för enkel transport. Läs mer
Viktig information
Sherpaväskan i Storlek LARGE tillåts inte i kabinen hos alla transportföretag på grund av höjden. Vänligen kontakta flygbolaget och fråga.
1 395 kr Rek.pris 1 595 kr

Sherpa On Wheels - Flygväska / Rullväska

Varumärket Sherpa är väskornas Rolls Royce! Sherpa Orginal är en kabinväskan som är usprungligen designad av en flygvärdinna och Sherpa är det enda varumärket på transportväska som alla större flygbolag accepterar och rekommenderar vid flyg i kabinen! Kontrollera dock att måtten överensstämmer med ditt flygbolags maxmått, då Sherpa kommer i flera storlekar.

(Efter 25 år erfarenhet av försäljning av Sherpaväskor har det visat sig att alla flygbolag har accepterat Sherpa small och medium även om måtten på medium inte stämmer exakt på höjden. Transportväskan är konstruerad av en flygvärdinna för att passa under sätet i planet. Väskan är mjuk på ena kortsidan och kan tryckas ihop 5-8 cm för att överensstämma med flygbolagens krav på måtten under flygplansstolarna, Sherpa bag Orginal small och medium kabinväska för hundar och katter passar därmed utmärkt att skjuta under samtliga flygbolags normala flygstolar. Kontrollera dock att flybolaget tillåter djur i kabinen.)

Den perfekta transportväska där axelremmen går att använda som ett dragband. Väskans utseende är stilren och den har fyra stycken hjul så den är lätta att transportera runt. Sherpas rullväskas sidor är av nät och skapar bra ventilation till djuret. De finns även möjlighet att fälla ner flikar "gardiner" som skapar en trygg och ostörd miljö till din hund eller katt. Ramen runt väskans ovansida har en patenterad fjädertråd i bakdelan av väskan vilket gör den flexibel att trycks ner för att anpassas till utrymmet under flygplansstolen. Väskan har en avtagbar botten av lammskinnsimitation som är tvättbar i tvättmaskin.

Mått: 50,8 x 31,11 x 26,67 cm

Max vikt: 10 kg


Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här