Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Sherpa Flygkabinväska Kattväska & Hundväska

Sherpa Original Deluxe Svart

Den absolut bästa väskan! Godkänd för flyg kan även fästas i bilens bilbälte. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats. Enkel konstruktion & praktiskt hopfällbar. Kraftigt blixtlås. Small & medium Passar utmärkt under kabinsätet på de flesta flyg. Läs mer
895 kr Rek.pris 1 195 kr
985 kr Rek.pris 1 395 kr
1 095 kr Rek.pris 1 595 kr
Rek. Pris 995 kr Specialpris 895 kr

Sherpa Orginal - Transportväska

Sherpa Bag är väskornas Rolls Royce! Kabinväskan är usprungligen designad av en flygvärdinna och Sherpa är det enda varumärket på transportväska som alla större flygbolag accepterar och rekommenderar vid flyg i kabinen! Kontrollera dock att måtten överensstämmer med ditt flygbolags maxmått, då Sherpa kommer i flera storlekar.

(Efter 25 år erfarenhet av försäljning av Sherpaväskor har det visat sig att alla flygbolag har accepterat Sherpa small och medium även om måtten på medium inte stämmer exakt på höjden. Transportväskan är konstruerad av en flygvärdinna för att passa under sätet i planet. Väskan är mjuk på ena kortsidan och kan tryckas ihop 5-8 cm för att överensstämma med flygbolagens krav på måtten under flygplansstolarna, Sherpa bag Orginal small och medium kabinväska för hundar och katter passar därmed utmärkt att skjuta under samtliga flygbolags normala flygstolar. Kontrollera dock att flybolaget tillåter djur i kabinen.)

Hållbar, vadderad nylonkonstruktion med stadig botten. Nätpanel för god ventilation. Två ingångar front och topp. Har både handtag och axelrem.

Väskan kan spännas fast i bilen säkerhetsbälte. Två låsbara fickor. Invändig koppelring. 

Storlek;  

Mått:

 Väskans Vikt:   

Vikt/Hund:

Small

38,1x25,4x21,59 cm  

1,55 kg

Upp till 3,6 kg    

Medium

43,1x27,9x26,6 cm

1,90 kg

Upp till 7,2 kg

Large

48,26x29,82x29,2 cm

2,1 kg

Upp till 9,9 kg

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

//stats.klevu.com/analytics/productTracking