Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Sherpa Flygkabinväska - Kattväska, Hundväska

Sherpa® Original Deluxe Pet Carriers, Svart

Den absolut bästa väskan för hund! Godkända flygkabinväskor - Transportväska godkänd för flyg kan även fästas i bilens bilbälte. Lätt hundväska eller kattväska som tar liten plats i kabin. Enkel konstruktion & praktiskt hopfällbar. Kraftigt blixtlås. Small & medium Passar utmärkt under kabinsätet på de flesta flyg. Läs mer
Viktig information
Sherpaväskan i Storlek LARGE tillåts inte i kabinen hos alla transportföretag på grund av höjden. Vänligen kontakta flygbolaget och fråga.
999 kr Rek.pris 1 195 kr
1 095 kr Rek.pris 1 295 kr
1 195 kr Rek.pris 1 495 kr
999 kr

Sherpa Orginal - Transportväska

Sherpa Bag är väskornas Rolls Royce! Kabinväskan är usprungligen designad av en flygvärdinna och Sherpa är det enda varumärket på transportväska som alla större flygbolag accepterar och rekommenderar vid flyg i kabinen! Kontrollera dock att måtten överensstämmer med ditt flygbolags maxmått, då Sherpa kommer i flera storlekar.

(Efter 25 år erfarenhet av försäljning av Sherpaväskor har det visat sig att alla flygbolag har accepterat Sherpa small och medium även om måtten på medium inte stämmer exakt på höjden. Transportväskan är konstruerad av en flygvärdinna för att passa under sätet i planet. Väskan är mjuk på ena kortsidan och kan tryckas ihop 5-8 cm för att överensstämma med flygbolagens krav på måtten under flygplansstolarna, Sherpa bag Orginal small och medium kabinväska för hundar och katter passar därmed utmärkt att skjuta under samtliga flygbolags normala flygstolar. Kontrollera dock att flybolaget tillåter djur i kabinen.)

Hållbar, vadderad nylonkonstruktion med stadig botten. Nätpanel för god ventilation. Två ingångar front och topp. Har både handtag och axelrem.

Väskan kan spännas fast i bilen säkerhetsbälte. Två låsbara fickor. Invändig koppelring.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här