Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Våtfoder 12-pack - Hundfoder Yorkshire

Royal Canin Breed WET Yorkshire

Helfoder blötmat för vuxna & äldre hundar av rasen yorkshire terrier från 10 månaders ålder. Praktiska portionspåsar fyllda med smaskigt komplettfoder våtmat som hjälper yorkies att hålla en bra muskulatur & jämn hungernivå. Royal Canin Breed WET Yorkshire Läs mer
Vårt Pris
149 kr 144,66 kr/kg (12,42 kr/st) Rek.pris 179 kr
Bäst deal
Vårt Pris
499 kr 116,05 kr/kg (10,40 kr/st) Rek.pris 716 kr
Rek. Pris 169 kr Specialpris 149 kr

Royal Canin Wet Yorkshire - Våtfoder

Royal Canin Wet Dog Yorkshire är ett smakrikt helfoder särskilt utformat för yorkshireterriers. Fodret passar äldre och vuxna hundar över 10 månader. Royal Canins rasfoder är särskilt utformade för att tillgodose rasens specifika behov. Royal Canin har i över 50 år forskat och utvecklat näringsrikt foder i samarbete med veterinärer, näringsexperter och uppfödare. Det gör att de är ledande inom utvecklandet av modern hundfoder.

Pälskondition
Wet Dog Yorkshire innehåller näringsämnen som bidrar till att hålla yorkshireterrierns hud frisk och främjar hundens långa och glansiga päls.

Aptitstimulerande
Hundfodret är även aptitstimulerande vilket bidrar till att hålla hundens aptit på en god nivå. Lockar Den mest kräsna av hundar till matskålen.

Främjar god matsmältning
Fodrets hälsosamma sammansättning bidrar också till en exceptionellt god mag- och tarmhälsa.

Anpassade bitar
Fodrets utsida är också anpassad för att passa just yorkshireterriers. Foderbitarnas storlek är anpassade för att vara exakt rätt storlek för enkla munsbitar och bitarnas textur är anpassade för att uppmuntra till extra tuggande.

  • Främjar hud- och päls
  • Exklusiva bitar som underlättar måltiden
  • 100 % komplett och balanserat näringsinnehåll

Fodret levereras i 12-pack, varje förpackning väger 85g.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här