4.6 på TrustpilotFri frakt över 599 krSnabba leveranser

Hem / Hund / Hundmat & hundfoder

Hundmat & hundfoder

I våra butiker och här på ZOO.se erbjuder vi ett stort utbud av hundmat i intressanta smaker och av högsta kvalitet. Med rätt sorts hundfoder får din hund den näring som behövs för ett långt och hälsosamt liv.

 Hundfoder som är bäst i test

Här på ZOO.se erbjuder vi hundfoder i många olika former, som torrfoder, färskfoder, frystorkat foder, våtfoder och BARF. Fodret är utvecklat för olika hundraser, aktivitetsnivåer och livsstadier. Att ett hundfoder är bäst i test betyder ofta att maten har en välbalanserad sammansättning av ingredienser och näringsämnen. Detta kan vara en bra utgångspunkt i jakten på kosten som passar bäst till just din hund.

Hos oss kan du välja ur ett stort sortiment av hundmat som får din hund att känna sig mätt och belåten. Välj mellan olika smaker och ingredienser, beroende på vad din hund gillar. Hos oss hittar du även hundmat som är speciellt anpassat till enskilda raser. Många hundägare efterfrågar hundmat som är producerad i Sverige, vilket vi erbjuder i våra butiker och här på ZOO.se.

 Rätt hundmat ger ett hälsosammare liv

Idag är många hundar överviktiga på grund av låg aktivitetsnivå eller ett för högt energiintag. Om du misstänker att din hund är överviktig kan det vara dags att rådfråga en veterinär om att byta till light- eller dietfoder. Vi har även veterinärmat som på veterinärens inrådan kan användas för att motverka bland annat urinsten, njursvikt, diabetes, diarré och kraftig övervikt.

Om din hund börjar bli till åren kan det vara dags att byta till ett seniorfoder. Ett seniorfoder innehåller lättsmält protein, mycket fibrer, en begränsad mängd fett och salt samt alla viktiga vitaminer och mineraler som en äldre hund behöver för att må bra. På samma sätt finns det hundmat framtagen för till exempel valpar eller dräktiga tikar.

 Köp hundmat online på ZOO.se

Att beställa hundmat över nätet är både prisvärt och bekvämt! Här på ZOO.se hittar du information om det hundfoder vi säljer, men du är alltid välkommen att höra av dig om du har frågor. Du kan också komma in i en av våra butiker så kan vår personal hjälpa dig att välja rätt hundfoder till din hund.

Torrfoder för hund
Våtmat & Våtfoder för hund
Spannmålsfritt hundfoder
Veterinärfoder för hund
Mjölkersättning & Valpvälling
Färskfoder till hund & valp
748 produkt

Färskfoder till hund & valp

Mjölkersättning & Valpvälling

Spannmålsfritt hundfoder

Torrfoder för hund

Våtmat & Våtfoder för hund

Veterinärfoder för hund

99