Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Veterinary Diets Dog Njursjukdom Nefrit Njursvikt

Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal

Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal veterinärmat för hund med problem i njurarna. Hjälper till att kontrollera belastningen på njurarna vid fodergiva. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring. Läs mer
269 kr 134,50 kr/kg Rek.pris 309 kr
Bäst deal
Vårt Pris
859 kr 61,36 kr/kg Rek.pris 939 kr
Rek. Pris 269 kr Specialpris 269 kr

Royal Canin Veterinary Diets Dog Renal

Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Renal veterinärfoder för hundar med kronisk njursvikt. Royal Canin Renal innehåller en kombination av mycket lättsmälta proteiner, prebiotika, betmassa, ris och fiskolja som bidrar till magtarmkanalens hälsa, har en låg fosforhalt och är berikat med en mängd antioxidanter.

Användningstid av Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Renal

Veterinär bör rådfrågas före användning eller före en förlängning av användningstiden. Använd RENAL upp till 6 månader vid kroniskt nedsatt njurinsufficiens och minskning av oxalatstenbildning, eller 2-4 veckor vid tillfälligt nedsatt njurfunktion.

Indikationer för Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Renal:
Kronisk njursvikt

Kontraindikationer till Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Renal
Dräktighet, digivning och tillväxt
Pankreatit/tidigare pankreatit (inflammation i bukspottkörteln)
Hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter)

Vid kronisk njursvikt får njurarna svårt att eliminera fosfor i tillräcklig utsträckning. Ett lågt fosforintag spelar en avgörande roll för underhållet av njurfunktionen hos hundar med kronisk njursvikt.

Flavanoler är en typ av polyfenoler som utvinns ur grönt te. De hjälper till att neutralisera fria radikaler och bidrar till en ökad blodgenomströmning i njurarna.

Ett antioxidantkomplex (vitamin E och C, taurin och lutein) hjälper till att neutralisera fria radikaler vars negativa effekter ökar med åldern.

En kombination av mycket lättsmälta proteiner, prebiotika, betmassa, ris och fiskolja bidrar till magtarmkanalens hälsa.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här