Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Veterinary Diets Dog Andedräkt Plack Tandsten

Royal Canin Veterinary Diets Dog Dental Adult Small

Royal Canin Veterinary Diets Dog Dental Adult Small veterinärmat för liten hund som har lättare för att få plack & tandsten. Hjälper till att motverka dålig andedräkt & beläggningar. Rådgör alltid med din veterinär innan utfodring. Läs mer
359 kr 102,57 kr/kg Rek.pris 389 kr
359 kr

Royal Canin Veterinary Diets Dog Dental Small Dogs 

Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Dental Adult Small veterinärfoder för små hundraser med munhåle- och tandproblem. Royal Canin Dental Special Small Dog hundmat ges till hundar under 10 kg för att motverka bildning av tandsten. Foderbitarnas storlek, konsistens och form har en putsande effekt när de tuggas, de motverkar på så sätt beläggning och kan med fördel ges under resten av hundens liv.

Indikationer för Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Dental Adult Small:
Problem med tandsten eller plack
Dålig andedräkt (halitosis)

Kontraindikationer till Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Dental Adult Small:
Hjärtsjukdomar – såvida inte hunden medicineras med ACE-hämmare, natrium tolerans då bra
Pankreatit/tidigare pankreatit (inflammation i bukspottkörteln)
Hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter)

Bitarnas storlek, konsistens och form har en milt putsande effekt när de tuggas och motverkar på så sätt bildning av plack och därigenom tandsten.

Royal Canin RC Veterinary Diets Dog Dental Adult Small innehåller natriumpolyfosfat som binder kalcium som finns i saliven, vilket motverkar förkalkning av dentalplack till tandsten.

Högt innehåll av biotin, niacin och pantoten- syra kombinerat med zink- och linolsyrakom- plex reducerar vätskeförlusten genom huden. Hjälper huden att bevara sin fuktighet, elasticitet och stärker hudens skyddande effekt.

Ökar urinvolymen vilket leder till att urinen får en lägre mättnadsgrad. Förebygger risken för urinsten av typen struvit och kalciumoxalat. Småvuxna hundar löper en större risk att drabbas av urinsten.

 
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här