Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Royal Canin Rottweiler Vuxen - Hundfoder Rottis

Royal Canin Rottweiler Adult

Hundmat för Rottweiler och liknande vuxna hundar äldre än 18 månader. Royal Canin Rottweiler Adult vuxenfoder Innehåller hötg protein & glukosamin för Rottweilerns leder & hjälper att stärka musklerna. Royal Canin Rottweiler bidrar till god hjärtfunktion. Läs mer
Kampanj
599 kr 49,92 kr/kg Rek.pris 785 kr
Rek. Pris 659 kr Specialpris 599 kr

Royal Canin Rottweiler Adult - Vuxenfoder

Royal Canin Rottweiler Adult är ett hundfoder i toppklass skräddarsytt för din atletiska rottweiler – för att passa hundens karaktär och behov. Royal Canin Rottweiler Adult har utvecklats med den vuxna rottweilerns speciella egenskaper i åtanke och passar därför rottweilers över 18 månader.

För att säkerställa att muskler och leder förblir starka och friska bör hundens foder väljas med omsorg – för att tillfredsställa rasens speciella näringsbehov. Royal Canin Rottweiler Adult innehåller värdefulla vitaminer och näringsämnen i en unik sammansättning; för att ge din hund de perfekta förutsättningarna för en fartfylld dag, varje dag.

Hjärtfunktion
Innehåller EPA, DHA och taurin för att stödja hjärtmuskelns sammandragningar. Fodret innehåller också L-karnitin som förser cellerna med energi, samt vitamin E och C som skyddar mot fria radikaler och bevarar vitaliteten.

För musklernas underhåll
Royal Canin Rottweiler Adult bevarar rörligheterna i lederna och bidrar till att stärka och upprätthålla din hunds kraftiga benstomme. K-karnitin stödjer musklernas utveckling och underhåll

Ger skydd för lederna
Hundfodrets innehåll av kondroitinsulfat och glukosamin bromsar nötningen på lederna och stimulerar cellförnyelsen. Omega 3-fettsyrorna EPA och DHA samt kondoitrin och glukosamin skyddar i sin tur lederna.

Optimalt näringsintag
De specialanpassade foderbitarna gör upptaget av fodret enklare och uppmuntrar till ett intensivt tuggande.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här