Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

ROK Hundkoppel Stretch

ROK koppel Black/Reflectiv

Snyggt modernt hundkoppel i svart med stretch i högkvalitativt elastiskt naturgummi klätt med ett skyddande lager polyester. Snygga elastiska stretchkoppel i svart & reflex till hund från ROK. Läs mer
349 kr Rek.pris 375 kr

Elastiskt hundkoppel

ROK Straps är det ultimata stretchkopplet! Ett innovativt hundkoppel tillverkat av högkvalitativt naturgummi klätt med ett skyddande lager polyester och står emot vassa tänder såväl som daglig användning. Hundkopplet är elastiskt och förebygger hårda ryck för såväl hund som dig själv, utan att du tappar kontrollen över kopplet.

Kopplet har två vadderade handtag för optimal komfort i alla situationer. Det första vadderade handtaget är inbyggt i början av kopplet, nära spännet, så att du enkelt kan hålla din hund nära dig när ni promenerar i t.ex. stadstrafiken. Det andra handtaget är som vanligt placerat i kopplets ände.

Perfekt att använda till hundar som drar i kopplet. Hunden får inte alls samma styrka och belastningen blir mindre både för hundens och ägarens rygg och nacke. Om din hund sällan drar i kopplet men ibland kastar sig efter saker, exempelvis gör utfall, behöver du inte vara orolig för att tappa kontrollen. Stretchdelen dras ut 30 cm vid ryck vilket innebär att hunden inte kommer långt ifrån dig men farten dämpas, hunden inte blir inte lika stark och du hinner få fotfäste.

ROK är ett mycket hållbart koppel med lång livslängd. Det är till och med UV-beständigt vilket gör att gummit aldrig torkar ut. Karbinhakarna är också av mycket god kvalité. Toppen att kombinera ihop med en välsittande sele.

Utöver sin fantastiska funktion har kopplet en snygg design som får dig att sticka ut på gatorna.

Färg: Svart/reflex

Välj mellan 3 storlekar:
Small (25mm x 135cm) är anpassat till hundar upp till 15 kg.
Medium (30mm x 135 cm) är anpassat för hundar mellan 15-30 kg
Large (35mm x 135 cm) är anpassat för hundar över 30 kg

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här