Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Resco Klotång Giljotin - Giljotinmodell

Resco Original Giljotin Dog Nail Clippers - Pet Nail Trimmer

Resco kloverktyg för hundar & katter - Klotång med Giljotinskär när du vill klippa klorna med precision använd Giljotin Klotång Resco Pet Nail Trimmer. Klor bör klippas varje vecka. Tänk på att inte klippa klorna när den kommer direkt utifrån. Skärpan blir snabbt dålig- Resco klotången eller skäret blir snabbt slött då. Läs mer
179 kr Rek.pris 259 kr
229 kr Rek.pris 259 kr
179 kr

Resco Klotång Giljotin Pet Nail Trimmer

Resco Klotång Giljotin, utmärkt klotång när du vill klippa klorna med precision. Klotång för hund i populär giljotinmodell. Tillverkad i USA av mycket hög kvalité. Utbytbara blad. Anpassad för små och medelstora raser.

Resco Klotång Giljotin, en väldigt bra och ultra skarp klotång som håller kvalité för yrkesfolk och även för den vanliga hundägaren.
Perfekt för att se hundens klo bättre.

Klipp och slipa hundens klor efter badet, då är klorna både mjukare och lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhanda. 

Resco klotång har skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

Tänk på att inte klippa klorna när den kommer direkt utifrån. Skärpan blir snabbt dålig- Resco klotången eller skäret blir snabbt slött då

Färg: Svart och gul
Material: Giljotinmodell med ett kromat handtag.

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här