Reptil

Zoo.se  reptilbutik online för alla som älskar reptiler och amfibier som vill handla enkelt på nätet med snabba leveranser hem. Välkommen med din reptil, besök vår klinik och en av Sveriges största reptilbutiker vid Bromma Flygplats 15min från Stockholms Centrum.

Ödlor, sköldpaddor, ormar, amfibier och insekter är mångas idealiska husdjur. Vi har allt du behöver för att skapa en naturlig miljö för dina reptiler - från terrarium och belysning till inredning och matning. Zoo.se  har även hemkörning i Stockholm samma dag med reptilfoder och alla tillbehör för terräng, gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst reptilmat direkt till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig reptilaffär med allt du behöver till reptilen, alltid ha den senaste nyheterna till din husdjur till en bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa reptilfoder till de bästa butikspriserna! Tips på  inköpslista  från  Zoo.se .

Terrarium & Aquaterrarium

För reptiler & amfibier

Köp här

Reptilfoder & reptilmat

Köp här

Reptilapotek

Vård & Tillskott

Ta mig hit

Välkommen till reptilavdelningen!

Reptiler

Zoo.se - Allt och lite till för reptiler!

Zoo.se reptilbutik online med veterinärklinik i Stockholm!

Välkommen in med din reptil, besök vår klinik & en av Sveriges största reptilbutiker vid Bromma Flygplats 15min från Stockholms Centrum. Zoo.se har även hemkörning i Stockholm samma dag med reptilfoder & alla tillbehör för terrarie, gäller alla vardagskvällar i hela Storstockholm. Zoobutiken i Bromma skickar allt även fryst reptilmat direkt hem till dörren i hela Sverige. Vi erbjuder en rolig reptilaffär med allt du kan tänkas behöva till reptilen, har alltid det senaste nyheterna till ditt husdjur för ett bra pris. Vi har givetvis marknadens bästa reptilfoder till de bästa butikspriserna! Tips på inköpslista från Zoo.se. Ödlor, sköldpaddor, ormar, amfibier och insekter är mångas ideala husdjur. Vi har allt du behöver för att skapa en naturlig miljö för dina reptiler - från terrarium och belysning, till inredning och foder.

Pellets är ett enkelt och bekvämt sätt att se till att sköldpaddan får allt den behöver. Pre Alpin och ZooMed har fiberrika foder till landsköldpaddor, och även JBL och Haquoss har pellets till både vattensköldpaddor och landsköldpaddor. Från ExoTerra finns även pellets till både unga och vuxna skäggagamer. När du matar din vattensköldpadda är det en god idé att lyfta ur den till en badbalja under tiden, så blir det inte foderrester i akvariet. ExoTerra har torkade foderinsekter av olika sorter, och vi har även levande syrsor, mjölmask och zophobas.

Från Tropical Marine Centre kommer unika frysta foder i serien Gamma. de är gjorda av råvaror odlade i Europa och kommer i en smart blisterförpackning som gör utfodringen lättare. Fodret är steriliserat med gammastrålning, vilket gör att det är fritt från bakterier och parasiter. Det finns över 20 olika sorter att välja mellan, bl.a. Amphibian till groddjur och Vegetarian Diet till sköldpaddor. Vi har även frysta pinkisar, möss och råttor. Till din orm väljer du en mus/råtta som är ungefär lika bred som ormen är på bredaste stället på kroppen, men de kan klara av upp till det dubbla. Det är dock bättre att ge två små än en stor. Se till att musen/råttan är tinad och gärna har kroppstemperatur, t.ex. genom att lägga den en stund på ett fat på lysarmaturen så den värms upp långsamt. Använd en bra pincett att mata med. För variation och extra näring kan man ge sköldpaddor och herbivora (växtätande) ödlor torkade örter.

Populära varumärken för reptiler

Djuraffärer i Stockholm, Västerås, Umeå, Piteå, Haparanda och Örnsköldsvik

Allt för ditt husdjur!

Hitta till oss

@zoo.se på Instagram

Visar 283 produkter på 9 sidor
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Visa som Rutnät Listvy
per sida

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor. Kontakta oss på det sätt som passar dig bäst. Vi har även många tips och råd för dig. Telefontid kundservice Vardagar 09:00- 18:00