Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Hurtta Hundhalsband Halvstryp Reflex Korp

Hurtta Outdoors Half Choke Collar Raven - Dog Walking Gear

Hurtta Outdoors Half Choke Collar Raven halvstryp & pålitligt hundhalsband i korpsvart färg för dagliga promenader & aktiviteter. Den mjuka vadderingen & ergonomiska designen gör att halsbandet är skönt för hunden att bära & har väl synliga 3M-reflexer. Läs mer
199 kr Rek.pris 249 kr

Outdoors Halvstryp Pro Padded Raven

Halvstrypshalsband för vuxna och vardagslydiga hundar. Hundhalsbandet går snabbt och enkelt att ta på och av utan spännen eller knäppen, och lämpar sig därför utmärkt för aktiva fritidshundar som släpps fria hunder träningarna eller tävlingarna. Halsband med halvstrypsfunktion fungerar också bra för vardagliga rundor och promenader. Ett hundhalvstryp bör vara av exakt rätt storlek för hunden och ska lätt gå att trä över hundens huvud men lägga sig stadigt runt hundens hals när det dras åt så att hunden inte får av sig halsbandet när den är kopplad. Hållbara hundtillbehör med 3M-reflexer för ökad säkerhet och synlighet i mörker. Maskintvättbar neopren och nylon, med svetsade metallringar.

För att hitta rätt storlek till just din hund, se Hurttas storlekstabell eller kom in till oss på Zoo.se så hjälper vi dig.

Färg: Korp (svart)

Storlekstabell över produkten finns bland produktbilderna. 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här