Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

PetScribe Rund Graverad Namnbricka

PetScribe Lyx ID- Bricka Cirkel Silver Tryck Röd

Exclusiv rund silver hundbricka med ett rött tryck storlek large. Rund namnbricka med valfri gravering en cirkel i silver. Id-märk din hund med denna bricka & sätt din personliga prägel på brickan med gravering. Matchande nyckelring ingår. Läs mer
149 kr Rek.pris 149 kr

Graverad id-bricka Silver Cirkel Rött Tryck

Välj en valfri namnbricka och lägg till en personlig gravyr. Passar perfekt till de flesta husdjur. ID-brickan kan även bli en fin accessoar till din nyckelknippa. Gravera in dina kontaktuppgifter på id-brickan för att öka tryggheten för dig och ditt djur. Hund och kattbricka passar perfekt till att fästa på husdjurets halsband.

Max fyra rader text per sida av brickan men det blir betydligt tydligare att endast skriva två rader. Max 14 tecken per rad.

Det går att gravera på båda sidorna av id-brickan förutom de id-tag med mönster, strass eller tryck där går det endast att gravera på en sida.

Skriv in den text som ska stå på brickan i kommentarsfältet i kassan. Tänk på att skriva rätt då man inte kan returnera brickan. Informera även hur det ska se ut, 1 till 4 rader? Samt om det ska vara på båda sidorna. Endast bokstäver, siffror, bindestreck, kommatecken och punkt går att få som specialtecken på id-brickan. Tänk på att texten blir mindre vid flera rader.

En matchande nyckelring ingår i priset.

Storlek: 31 x 39 mm Large

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här