Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

PetScribe Graverad Namnbricka Hundben

PetScribe Enkel ID- Bricka Ben Guld

Namnbricka guld ben med valfri gravering. Enkel id-bricka för hund. Hundbrickan är i form av ett hundben i guld 2 storlekar. Id-märk din hund med en namnbricka & sätt din personliga prägel på brickan med en egen gravyr. Nyckelring ingår. Läs mer
99 kr Rek.pris 99 kr
99 kr Rek.pris 99 kr

Graverad id-bricka Hundbricka Guld

Välj en valfri namnbricka och lägg till en personlig gravyr. Passar perfekt till de flesta husdjur. ID-brickan kan även bli en fin accessoar till din nyckelknippa. Gravera in dina kontaktuppgifter på id-brickan för att öka tryggheten för dig och ditt djur. Hund och kattbricka passar perfekt till att fästa på husdjurets halsband.

Det går att gravera på båda sidorna av id-brickan förutom de id-tag med mönster, strass eller tryck där går det endast att gravera på en sida.

Skriv in den text som ska stå på brickan i kommentarsfältet i kassan. Tänk på att skriva rätt då man inte kan returnera brickan. Informera även hur det ska se ut, 1 till 4 rader? Samt om det ska vara på båda sidorna. Endast bokstäver, siffror, bindestreck, kommatecken och punkt går att få som specialtecken på id-brickan. Tänk på att texten blir mindre vid flera rader.

En matchande nyckelring ingår i priset.

Storlek:
Small: 30 x 19 mm
Large: 38 x 25 mm

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här