Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Millers Bra & Vass Klotång Hund & Katt

Millers Pet Nail Clipper

Favorit Klotång! Millers Pet Nail Clipper klosax passar till de flesta Katter, smådjur & hundar. Klipp & slipa hundens klor efter badet. Klorna är mjukare & gör det lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver. Läs mer
129 kr Rek.pris 189 kr
129 kr

Millers Pet Nail Clipper - En Bra Vass Klotång Hund & Katt

Millers Pet Nail Clipper klosax, passar perfekt till de flesta katter, smådjur och hundar. Hundens klara favorit klotång. Klipp och slipa hundens klor efter badet, då är klorna både mjukare och lättare att arbeta med. Om man råkar klippa i pulpan är det bra att ha blodstillande pulver tillhanda.  

Detta är Millers originalklotång, den har en stoppplatta som gör att du endast kan klippa ett par millimeter av din hunds klo. Den har också en säkerhetsspärr vilket innebär att du kan förvara den säkert, i en låst position.

Millers klotång har skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare. Klotången har även ett stoppbleck som kan vara fördelaktigt att använda, var dock alltid noga med att kontrollera pulpans läge innan du klipper.

Millers Pet Nail Clipper Formulärets överkant

Formulärets nederkant

Klosax har ett rejält handtag och vassa blad. Smidig sax som är lätt att använda, fungerar jättebra till både mindre och större hundklor. 

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

  • Färg: Röd
  • Mått:
  • Material: Plastöverdrag på handtaget
Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här