Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Klippskär & Klippmaskin Skär Hund & Katt

Oster Skär CryogenX 40 0.25mm

Renrakning, operationsskär som lämnar 0.25 mm. Skäret nr 40 har tätare tänder kan även användas till katt & ger en jämnare finish på katten päls & hundpälsen. Oster CryogenX 40 0.25mm Skär i mycket hög kvalitet passar till Oster klippmaskin & hundtrimmer. Skäret passar till Andis modell AG, AG2, AGC, AGC2, AGR, MBG och Oster A5. Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
395 kr Rek.pris 379 kr
395 kr

Oster CryogenX 40

Skär som passar vid renrakning av mindre ytor. Skäret lämnar 0.25mm. Detta skär har tätare tänder och kan därför också användas till katt. Tätare tänder ger en jämnare finish på hund- och kattpälsen. Det högkvalitativa skäret är Renrakning, operationsskär som lämnar 0.25 mm.

Osters högkvalitativa skär passar alla vanliga Oster och Andis klippmaskiner samt Moser Max 45.

För att skäret ska ha sin fulla livslängd och klippkapacitet, är det viktigt att pälsen är nytvättad och -torkad. Kyl gärna skäret under klippningen med en kylspray. Rengör, torka och olja skäret efter användning.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här