Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Billig Hund Klippmaskin & Hundtrimmer

Oster Home Grooming Kit - Professional Clipper

Bra klippmaskin set för nybörjare & hemmabruk. Klippmaskinskit med skär som erbjuder en kraftfull klippmaskin för snabb & enkel klippning & Hundtrimmning. Innehåller proffessionel kvalitets klippmaskin, justerbart blad, 4 kammar & en steg-för-steg instruktions DVD.. Oster Home Grooming Kit - Quality adjustable Professional Clipper Läs mer
795 kr Rek.pris 939 kr

Oster Home Grooming Kit Inklusive Skär 220V/12W

Ett perfekt startpaket för nybörjare i hemmet. Trimmersetet består av en trimmer av högsta kvalitet, fyra avståndskammar och en instruktions-DVD som ger dig mängder av tips och visar steg-för-steg hur du enklast trimmar ditt husdjur.

Trimmern har ett högteknologiskt skärhuvud och är ergonomiskt utformad med gummerat grepp. Den effektiva motorn är 12 W Tack vare den steglösa regleringen av skärhuvudet och de medföljande kammarna kan du reglera skärlängden från 0,25mm till 1,27cm. Klippmaskinen är liten och behändig vilket gör att den lämpar sig även för mindre hundar.

Oster trimmaskin passar för trimning och klippning av de flesta hundraser.

Att tänka på innan du klipper ditt husdjur: Duscha och schamponera två gånger innan klippning. För att skäret ska ha sin fulla livslängd och klippkapacitet, är det viktigt att pälsen är nytvättad och -torkad. Kyl skäret under klippningen med en kylspray ca var 5 minut. Då inga inre delar behöver smörjas eller rengöras är den underhållsfri dock behövs skäret smörjas.

Trimmerset innehållande en lättanvänd, effektiv trimmer, 4 avståndskammar, skär och instruktions-DVD
Passar alla hundar och användare
Justerbar klipplängd: 0,25mm till 1,27 cm
12 Wattsmotor
Kabellängd: 2,4 m 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här