Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Sladdlös Kloslip - Nagelfil Hund

Oster Cordless Nail Filer 2-speed

Oster Kloslip - Elektrisk sladdlös klofil gör att du inte behöver vara rädd att klippa i pulpan! Oster Cordless Nail Filer 2-speed filar hundklorna till perfekt form. Nagelslipen är enkel att använda, Oster batteridriven sladdlös elektrisk klolfil får din hunds klor enkelt trimmade. Läs mer
Kampanj
299 kr Rek.pris 449 kr
Rek. Pris 429 kr Specialpris 299 kr

Oster Sladdlös Elektrisk Kloslip - Nagelfil Hund

Oster Sladdlös Elektrisk Kloslip, med denna utmärkta klofil behöver du inte vara rädd att klippa i hundens pulpa.  Osters produkter håller en mycket hög kvalitet och underlättar skötseln av din hunds klor. Nagelslipen är enkel att använda, batteridriven sladdlös elektrisk klolfil får din hunds klor enkelt trimmade och filar hund klorna till perfekt form. Klofilen kan också ställas in på två hastigheter.

Smart och praktisk elektrisk klofil. Filen är tystgående och fungerar utan elsladd samt har ett smart plastskydd som förhindrar håret från att trassla in sig i filen.

Risken för skador är mycket liten, eftersom klorna kortas en liten bit i taget fram till den levande delen av klon. I skyddskåpan finns fyra olika stora öppningar. Genom dessa filas klorna, en efter en.

Sliparen är batteridriven och drivs utan strömkabel, så apparaten kan användas överallt.

Det är viktigt att du håller din hunds klor i lagom längd. För långa klor leder till onaturlig gång och större skaderisk då hunden lättare fastnar i och skadar klorna om de blir för långa.

Därför är det viktigt med en bra klotång med skarpa blad som enkelt skär av klon och greppvänliga handtag som underlättar för dig som ägare.

Hundens klor består av, en pulpa full av kärl- och nervrik vävnad som förser din hunds klor med näring. Om hundens klor klipps för sällan blir pulpan längre och det uppstår ofta blodvite och smärta då klon ska klippas. Det är lätt hänt att ditt djur fastnar med den långa klon i något och sliter till och därmed orsakar ett klokapselbrott vilket måste behandlas av veterinär.

Vi rekommenderar att man kollar igenom tassar och klor minst en gång i veckan och klipper klorna regelbundet.

Oster kabellös kloslipare:

•Två hastigheter
•Med skyddskåpa för säker slipning
•De olika tillbehören som medföljer: Stor slipsten, sliptrumma, medelstort slipband och fint slipband ingår utan extra kostnad. 

Batteri

4 st AA batterier (ingår ej)

Längd

ca 21 cm

Vikt 

ca 183 gram

Levereras med 

1 st. slipsten

 

1 st. slip trumma

 

2 st. slip papper

 

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här