Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Kraftfull Klippmaskin Katt & Hundtrimmer

Oster A6 Comfort 3-Speed Pet Clipper

Oster Klippmaskin A6 Comfort 3-speed 260V- Tystgående klippmaskin (skär ingår ej) med effektiv kylning. Hund klippmaskinen Oster A6 Comfort 3-speed 260V är 20% lättare än Oster A5. Oster klippmaskinen är en kraftfull skön hundtrimmern , Oster A6 Slim har tre hastigheter. Andis & Oster A5 skär passar. Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
2 699 kr Rek.pris 2 800 kr
2 699 kr

Oster A6 Comfort

Är en är en lätt klippmaskin som kombinerar en ergonomisk design med en kraftig motor med 3 hastigheter, 3100–4400 SPM (slag per minut).
De tre klipphastigheterna gör maskinen mycket allsidig och ett helt nytt system gör klippning och trimning med Oster A6 till en otroligt behaglig och effektiv upplevelse.
Den stötabsorberande isoleringen runt motorn hindrar vibrationer och minskar ljudnivån vilket gör den till en perfekt klippare i det dagliga arbetet med pälsvård.

 

Oster trimmaskin passar för trimning och klippning av de flesta hundraser.

 

Att tänka på innan du klipper ditt husdjur: Duscha och schamponera två gånger innan klippning. För att skäret ska ha sin fulla livslängd och klippkapacitet, är det viktigt att pälsen är nytvättad och -torkad. Kyl skäret under klippningen med en kylspray ca var 5 minut.  Då inga inre delar behöver smörjas eller rengöras är den underhållsfri dock behövs skäret smörjas.

 

Tyst trimmer som gör det lättare att klippa även de ängsligaste hundarna.
Stark motor
Smidig
Skär ingår er
Vikt: 365g
Hastighet: 3 Hastigheter, Hög- 4400, Medium-3600, Låg-3100.
Alla Andis UltraEdge & Oster skär fungerar till denna trimmaskin.

 

Fakta Zoo.se trimmakiner:
Oster A6 är trimmaskinernas Rolls Royce då den är tålig och stark, och rekommenderas av veterinärer. 
Personalens favoriter är Andis AGC2 & Oster A6 (Comfort eller Slim) då den är starka men tyst och ger fantastiska resultat och är jämförbar med en Audi RS6. 
Från Moser kommer trotjänaren Max 45 som är jämförbar med en Volvo. 
Vill man ha en stark sladdlös klippmaskin är Oster Power Pro otroligt bra. 
Vi rekommenderar att man använder någon av dessa maskiner om man ska klippa tovor eller klippa ner hela kattens päls, då de orkar igenom även tjockare lager och därmed gör klippningen mindre obehaglig för katten. 
Till alla tre märken kan du använda samma sorts skär (tasskär undantaget). Tänk också på att de håller längre med en kylande rengöringsspray. 
Vi har även detaljtrimmaskiner från Andis som kommer åt på mer svåråtkomliga platser som öron, bak och tassar.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här