Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Oster Kraftfull Klippmaskin Katt & Hundtrimmer

Oster A5 2-Speed - exklusive Skär

Oster Golden A5 Trimmer 2-Speed (utan skär). Klippmaskinernas Rolls Royce, hundtrimmer med två hastigheter en kraftfull klippmaskin på 45 w 2000 & 2700 varv/min. Hundtrimmer som frisörer, veterinärer & Proffs hundtrimmare har använt sedan urminnes tider. Andis, Oster A5, skär passar klippmaskinen. Oster Golden A5 2-Speed Läs mer
Viktig information
Viktigt för att säkerställa en lång livslängd på klippskäret är det absolut nödvändigt att olja in skäret regelbundet var 3-4 minut enligt anvisningarna i bruksanvisningen till klippmaskinen. Är inte skäret oljat gnids metall mot metall och det blir slött mycket snabbare.
Utförsäljning
1 795 kr Rek.pris 2 300 kr

Oster Kraftfull Klippmaskin Katt & Hundtrimmer Oster A5 2-Speed Golden Clipper 45w

Klippmaskinernas Rolls Royce – maskinen som aldrig går ur stil. Oster A5 är en pålitlig, tystgående klassiker som används av professionella hundfrisörer, veterinärer så väl som hemmaklippare. Oster A5 är en klippmaskin av högsta kvalité med en garanterat lång livslängd, även vid regelbunden användning tack vare dess effektiva kylning.

Modellen A5 2-Speed har en kraftfull AC motor på 45 W. Motorn har en hastighet 2100-2700 varv/min. Den räfflade designen ger dig ett stadigt och komfortabelt grepp. En behaglig och effektiv klippmaskin för människa och hund som passar alla typer av hundar.

Klippmaskinen kan anpassas till olika typer av päls tack vare dess breda kompabilitet med olika skär. Oster A5 erbjuder flera typer av skär, men maskinen kan också använda Andisskär.

Skär medföljer ej

Oster trimmaskin passar för trimning och klippning av de flesta hundraser.

Att tänka på innan du klipper ditt husdjur: Duscha och schamponera två gånger innan klippning. För att skäret ska ha sin fulla livslängd och klippkapacitet, är det viktigt att pälsen är nytvättad och -torkad. Kyl skäret under klippningen med en kylspray ca var 5 minut.  Då inga inre delar behöver smörjas eller rengöras är den underhållsfri dock behövs skäret smörjas.

Stark motor
Smidig
Skär ingår er
Vikt: 495 g
Hastighet: 2100-2700 varv/min.
Färg: Brun

Alla Andis UltraEdge & Oster skär fungerar till denna trimmaskin.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här