Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

Mush Färskfryst Kattmat Rått

MUSH Vaisto Cat Vit Nöt-Gris

Foderråvara på nätet hos Zoo.se med en blandning av nöt & gris till BARF-utfodring för katten. Färskfryst spannmålsfritt helfoder från Mush av i huvudsak finska råvaror. Infasningsfoder, passar speciellt bra till katter med känslig mage. Läs mer
Bäst deal
449 kr 70,16 kr/kg 1,75 kr/st Rek.pris 480 kr
59 kr 73,75 kr/kg 1,84 kr/st Rek.pris 60 kr
59 kr

Mush Vaisto Cat Vit Nöt-Gris

Helfoder Katt Frysta köttbullar 100% Naturliga Råvaror

MUSH Vaisto Cat Vit nöt-gris är ett helfoder för BARF-utfodring av katt, helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. Vaisto Cat Vit passar speciellt när du vill ge din katt ett alternativ utan kyckling. Benhalten i Vaisto Cat vit är lite lägre än i de två andra Vaisto Cat-sorterna.

En komplett B.A.R.F.-måltid. Detta foder är utmärkt att ge till vuxna katter. Vaisto cat vit är rikt på omega-3, E-vitamin och B-vitamin så detta passar perfekt till katter som behöver få bätte päls- och hudkondition, bland annat under fällningsperioder.

Mush BARF-produkter är inte värmda, kokta eller på annat sätt tillagade, och ska inte tillagas vid servering heller. Biologically Appropriate Raw Food eller Biologiskt Anpassad Rå Föda ges rått. Mush Kattfoder är ett foder som är färskt och har inte genomgått några onödiga processer. Mush Vaisto har en balanserad mängd rått kött, ben, organ och grönsaker. Det har aldrig varit lättare att ge din katt en komplett BARF-måltid.

Råfryst färskfoder med höga kvalitetskrav på produkterna, leverantörerna och råvarorna som uppfyller kraven för finsk livsmedelssäkerhet, som är väldigt hög samt att de är fria från GMO. Största delen av Musch kattmats innehåll är närproducerad och kommer från slätten i västra Finland varav grisar, nötkreatur och kycklingar levereras från gårdar som ligger just vid tillverkningsfabriken. Mush har även ett eget slakteri för att garanterat kunna hålla en hög standard i produktionskedjan som uppfyller Mush barfs egna stränga krav. Under säsongsbrist importeras sallad, annars är samtliga grönsaker också från Finland. Laxen är från Norge. Solrosoljan kommer från Tyskland.

Storlek: 800 gram Köttbullar (ca 25 gram per köttbulle)

Nöt - Nötköttet kommer från lokala finska familjegårdar

Gris - Grisköttet kommer från lokala finska familjegårdar

Innehållsförteckning: Nöt 56 % (kött, hjärta, lungor, lever, brosk, blod), gris 42% (hjärta, kött, ben, njure, brosk), kallpressad solrosolja, alger. Innehåller naturligt taurin från hjärta och lungor. 

Analytiska beståndsdelar: Energi 657 kJ / 157 kcal

Analys: Råprotein 17.00 g, Råfett 9.70 g, Kalcium 0.60 g, Fosfor 0.40 g, Vatten 70.70 g, Råaska 2.00 g, Kostfiber växttråd 0.20 g

Servering: Bästa sättet för lång tinad hållbarhet är att tina upp de frysta köttbullarna i en burk med förslutatbart lock i kylen. Annars går de även bra att tina upp produkten i rumstemperatur och server inom loppet av 12h. Produkten får inte tinas upp i mikron. Förvara produkten åtskilt från livsmedel. Förvaras under –18 °C. Produkten håller 18 månader fr.o.m. tillverkningsdagen.

Köttbullarna kan serveras hur som helst tinad eller inte gör som du eller din katt föredrar. En del kattindivider vill eller kan inte äta kall föda, servera så maten rumstempererad. Värm ej på maten i ex. micron då en del näringsämnen är värmekänsliga och smältbarheten kan förändras vid upphettning.

Utfodringstabell:
Din katt behöver äta 2–5% av sin vikt varje dag beroende på ålder och aktivitetsnivå. Portionsbitarna väger ungefär 25 gram och gör det enkelt att portionera upp maten. Dela upp maten på 2–3 måltider till den vuxna katten och ställ in den mat katten inte ätit i kylskåpet. Kattungar och dräktiga/digivande katter behöver äta oftare och bör serveras mat 4–6 gånger per dag.

Kattens vikt

Antal köttbullar

 

kg

per dag

gram

2

2

50

3

3

75

4

4

100

5

5

125

6

6

150

7

7

175

8

8

200

Observera!

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det finns en risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning även fast du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar.

För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När vi skickar dina frysvaror för att de ska klara kyltransporten är denna storlek på beställningen lämpligast (14x800g). Annars så kan vi inte garantera att ditt foder kommer fram med bibehållen frystemperatur. Vid mindre beställning så måste frysvarorna hämtas i vår Zoo.se butik i Bromma blocks. Välj ’Hämta i butik’ under ’Fraktsätt’. Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans (expressleverans fungerar endast i Stockholm).

Vid hemleveransen av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 129:-. Detta avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att fodret skall komma fram till er med så bibehållen frystemperatur som möjligt. Hemleveransen av fodret sker till din dörr inom 48h från att paketet har skickats från Zoo.se. För att säkerställa frysleveransen skickas frysvaror endast måndag - onsdag undantag gäller i Stockholm där vi kommer kunna leverera samma dag som beställning görs dvs. om varorna finns i lager den dagen (måndag-fredag).

I zoobutiken i Bromma Blocks kan du även köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99:- som kan vara bra vid lång resväg hem eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken Zoo.se Bromma Blocks utan fryslåda & kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Tagga #Zoopunktse på Instagram för att synas här

//stats.klevu.com/analytics/productTracking