Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Mush 100% Grönsaker BARF - Färskfryst Hundmat

Mush B.A.R.F. Basic Grönsaker

Benfri Grönsaksblandning - Foderråvara på nätet hos Zoo.se med benfri blandning av grönsaker till BARF-utfodring för hundar & katter. Färskfryst spannmålsfritt kompletteringsfoder från Mush av i huvudsak finska råvaror. Passar t.ex. bra som bukfylla & mellanmål för överviktiga hundar. Skonsamt mot magen. Mush B.A.R.F. Basic Grönsaker. Läs mer
Ny Bonuscardkund? Skapa konto här!
Vid köp registreras produkten hos Bonuscard.
Bäst deal
349 kr 62,32 kr/kg Rek.pris 385 kr
55 kr 68,75 kr/kg Rek.pris 55 kr
55 kr

Mush BARF Basic Grönsaker

Kompletteringsfoder Hund Fryst 100% Naturliga Råvaror

MUSH Basic Benfri och köttfri bullar med grönsaker är ett kompletteringsfoder för BARF-utfodring av hund, helt utan tillsatsämnen och konserveringsämnen. Mush grönsaksmix passar bra som omväxling i BARF-utfodringen samt som bukfylla till hunden som inte känner sig mätt på sin vanliga måltid. Produkten är ett förträffligt alternativ om hunden lider av övervikt, eftersom man då kan ersätta kött med grönsaker.

Mush B.A.R.F. Basic låter dig kombinera kött, ben, organ och grönsaker som du själv vill. Genom att kombinera de olika Basic-produkterna kan du skapa en fullständig specialanpassad kost för din hund. En komplett B.A.R.F.-måltid för hundar innehåller 90-95% rått kött, brosk, ben, inälvor och organ från tre olika proteinkällor tillsammans med 5-10% grönsaker och oljor. Mush BARF-produkter är inte värmda, kokta eller på annat sätt tillagade, och ska inte tillagas vid servering heller. Biologically Appropriate Raw Food eller Biologiskt Anpassad Rå Föda ges rått. Mush Hundfoder är ett foder som är färskt och har inte genomgått några onödiga processer.

Råfryst färskfoder med höga kvalitetskrav på produkterna, leverantörerna och råvarorna som uppfyller kraven för finsk livsmedelssäkerhet, som är väldigt hög. Största delen av Musch hundmats innehåll är närproducerad och kommer från slätten i västra Finland varav grisar, nötkreatur och kycklingar levereras från gårdar som ligger just vid tillverkningsfabriken. Mush har även ett eget slakteri för att garanterat kunna hålla en hög standard i produktionskedjan som uppfyller Mush barfs egna stränga krav. Under säsongsbrist importeras sallad, annars är samtliga grönsaker också från Finland. Laxen är från Norge. Solrosoljan kommer från Tyskland.

Storlek: 800 gram

Innehållsförteckning: Isbergssallad, broccoli, spenat, gurka, kallpressad solrosolja, camelinaolja, citrusfiber.

Analytiska beståndsdelar per 100 g: Energi 169 kJ / 40 Kcal

Analys: Råprotein 1.70 g, Råfett 2.30 g, Kalcium 0.05 g, Fosfor 0.03 g, Vatten 92.20 g, Råaska 0.60 g

Utfodringstabell: En hund som barfar äter ca 2% av sin kroppsvikt per dag. En valp och växande unghund äter ca 5% av sin kroppsvikt per dag. 

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här