Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Mush Nötbroskben BARF - Färskfryst Hundtugg

Mush B.A.R.F. Basic Nöt Broskben

Går endast köpa i butik.
Färskfrysta Nötbroskben - Foderråvara på nätet hos Zoo.se med broskben från nötkreatur till BARF-utfodring för hundar & katter. Färskfrysta tuggben från Mush av i huvudsak finska råvaror. Ha hunden & katten under uppsikt när den äter ben. För mycket ben kan leda till förstoppning. Mush B.A.R.F. Basic Nöt Broskben. Läs mer
Ny Bonuscardkund? Skapa konto här!
Vid köp registreras produkten hos Bonuscard.
35 kr 43,75 kr/kg Rek.pris 35 kr
Bäst deal
219 kr 39,11 kr/kg Rek.pris 245 kr
35 kr

Mush Nötbroskben

Färska och välsmakande ben av nötbrosk som ger din hund och katt både näring och underhållning. Dessa råa ben är hårda och är därför extra bra för hundens och kattens tänder. Rika på proteiner, vitaminer och mineraler, och fria från konserveringsmedel och tillsatser,

Helt enligt BARF modellen, dvs. Biologiskt Anpassad Rå Föda, som innebär att hundar och katter bör äta mat som de är skapta att äta, det vill säga rått kött. 

Viktigt att tänka på när man ska köpa köttben till hund och katt är att för mycket förtäring kan leda till förstoppning. Och glöm inte att hålla koll på din hund eller katt när den äter ben.

Köttbenen kommer från Finland.

Observera!

Vid hemleverans av fryst foder från Zoo.se tillkommer ett frakttillägg på 199 kr som avser en specialanpassad fryslåda med kolsyreis för att dina frysvaror ska komma fram till dig med så bibehållen frystemperatur som möjligt.

Vi kan antingen skicka dina frysvaror med hemleverans eller expressleverans inom Stockholmsområdet. Optimalt fraktalternativ är expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet där leveransen sker samma dag som beställningen görs, förutsatt att alla beställda produkter finns i lager den dagen. Hemleverans av frysfoder kommer till din dörr inom 48 timmar från att paketet har skickats från Zoo.se. Fryst foder med hemleverans skickas endast måndag-onsdag för att minska risken att produkten hamnar på transportörens terminal över helgen.

För störst chans att beställningen ska hålla sig fryst bör du beställa minst 10 kg av fryst katt- och hundfoder eller minst 1 kg av fryst reptil- och fiskfoder. För mindre beställningar måste frysvarorna hämtas i butiken Zoo.se i Bromma Blocks, välj då ’Hämta i butik’ som fraktsätt. Vi kan tyvärr inte garantera att frysta produkter håller sig helt genomfrysta annat än vid expressleverans samma dag inom Stockholmsområdet. Foder som fortfarande är fryst i mitten vid leverans kan frysas igen utan att det påverkar kvaliteten.

Vi kan tyvärr inte skicka frysvaror med lantbrevbärare då det innebär längre leveranstid och stor risk att fodret hinner tina innan det kommit fram. Om du lägger en beställning trots att du har lantbrevbärare så ansvarar du för risken att varorna tinar. För att se om du har lantbrevbärare, läs PostNords ’undantagslista för expresspaket’.

När du handlar frysta produkter i zoobutiken i Bromma Blocks kan du köpa till en fryslåda med kolsyreis för 99 kr. Det kan vara bra vid lång resväg hem, varma dagar eller om fodret inte kommer läggas i frysen inom kort tid. Väljer du att hämta dina frysvaror i butiken utan fryslåda och kolsyreis tillkommer självklart inget frakttillägg.

Notera att vi inte kan ta frysfoder i retur.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här