Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

MimSafe Bärbar Hundbur - Säker Bilbur i Bilsätet

MimSafe Hundbur Care² Grey

MimSafe´s nya exklusiva splitterfria & krocktestade transportburar för bilsäten till mindre husdjur, små hundar & katter upp till 5 kg. Care2 är en säker & mycket praktisk bärbar hundbur, djurtransport för bilens egna bilbälte som erbjuder djuren en säker plats i bilen när du reser. Med sin unika form och design får du ett genomtänkt kraschskydd i alla riktningar om en olycka trots allt är där. Tydliga fästpunkter anger var bilens vanliga säkerhetsbälte ska placeras när den är installerad. Care² passar lika bra i passagerarsätet som i baksätet. Med sin unika design gör Care² det enkelt för dig att hålla kontakten med ditt husdjur under körningen. Care² finns i två storlekar, en mindre modell medium för husdjur upp till 5 kg och en större large för husdjur upp till 9 kg. Läs mer
Vårt Pris
2 695 kr Rek.pris 3 800 kr
Vårt Pris
2 795 kr Rek.pris 4 400 kr
Rek. Pris 3 795 kr Specialpris 2 695 kr

MimSafe Care2 - Hundbur för små hundar & katter

Klicka här för att komma till MimSafe modellsök.

MimSafe Care2 är världens säkraste transportbox för husdjur upp till 5 kg-9kg.

Modellsök

Medium 48 x 37 x 40 cm, max 5 kg
Large 48 x 44 x 41 cm, max 9 kg

Säkerhet först och främst, det är så vi känner för de små djuren. MimSAFE är ett svenskt företag som sätter säkerheten i framkant för människor och deras husdjur. Detta gäller alla deras produktdesign. Den här MimSafe Care2-buren är kraschtestad för användning både i framsätet och baksätet. MimSafe Care2 hundbur är bekväm, säker och enkel att använda. Husdjur upp till 5 kilo kan använda MimSafe Care2-buren.

MimSafe Care² är en mycket praktisk och säker transportbox, redo att bära. Med MimSafe Care2-transportlåda ger du din bästa vän en säker och bekväm plats att resa när du reser. Med sin unika form och design kommer du att dra nytta av det väl utformade och omsorgsfullt kollisionsskyddet i alla riktningar för att skydda dig, ditt husdjur och din familj i händelse av en olycka. Buren är lätt att installera och fästas med bilens säkerhetsbälte. Care² passar och fungerar lika bra på passagerarsätet som på baksätet, så att du kan placera buren precis där du vill att ditt husdjur ska vara.

MimSafe Care² har genomgått rigorösa kollisionsförsök med samma metod som för frontal slagprovning av barnstolar (ECE R44) vid RISE Research Institute of Sweden. Den patenterade Care² är tillverkad av aluminium- och splinterbeständig nylonplast som kan motstå stora temperaturvariationer utan att kompromissa med styrkan. Den lutande konstruktionen är en teknisk lösning utformad för att förbättra burens egenskaper och minska risken för skador vid en kollision. Care² har två (2) pansrade dörrar av armerad plast och har ett mycket praktiskt och bekvämt bärhandtag samt en inbyggd termometer i både Celsius och Fahrenheit.

MimSafe Care2 är krocktestat av vid RISE Research Institute Sweden

ISO 9001: 2015 certifierad tillverkning

Ram av aluminium, helt återvinningsbara, giftfria material

Splittersäker nylon med armerade pansardörrar

Integrerade säkerhetsbältesfästen

Integrerad temperaturmätare

lätt att montera på bilens passagerarsäte och baksäte med säkerhetsbältet

Livstidsgaranti

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här