Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

KW Trimkniv Vänsterhänta

KW Mars Trimmkniv Vänster 334

Trimkniv med grova tänder från KW för vänsterhänta. Med trimknivar så rycker man bort död päls, underull & täckhår från hunden utan att göra någon skada. Solinge Mars 334 trimkniv skaft av trä & rostfritt stålblad. Använd till strävhårsraser som terrier. Läs mer
299 kr Rek.pris 322 kr
299 kr

Mars Trimkniv Vänster 334

Med KWs Mars Trimkniv Vänster kan även du som vänsterhänt på ett enkelt sätt ta bort död päls, lösa hårstrån och underull på din hund eller katt. Det snygga och bekväma trähandtaget underlättar arbetet med att avlägsna päls från ditt husdjur. Denna ullkniv med grova tänder gör det lättare att avlägsna underull och täckhår på raser med tjock päls. Trimkniven avlägsnar och skrapar bort underullen på ett skonsamt men effektivt sätt och lämpar sig speciellt för hundar med strävhårig päls och för hundens större kroppsdelar. För att maximera resultatet när du vårdar din hunds päls genom trimning och borstning, använd även KWs hundborstar, kardor, trimstenar eller andra pälsvårdsprodukter.

Produkten är tillverkad av det populära märket KW som utvecklar pälsverktyg för att förenkla arbetet för dig när du vårdar pälsen på ditt husdjur. 

Färg: Rostfritt stål med trähandtag

Mått: 26 cm

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här