Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här

Andis Trimmer Hund & Katt

Andis Pro-Pet 20w Klippmaskin Set

Andis Pro Pet MBG 2 inklusive skär & är en effektiv klippmaskin & trimmaskin för enklare hemmatrimning av hund & katt. Klippmaskinen har en helt underhållsfri 20-watts motor & en klipphastighet på 3700rpm. Oster & Andis skär är kmpatibla med Pro-Pet 20w. Läs mer
1 495 kr Rek.pris 1 695 kr

Andis Trimmaskinskit, ProPet

ProPet är en klippmaskin med högkvalitet som är anpassad för hundar med normaltjock päls exempel där denna maskin gör under är för hundar med strävhårigpäls,
Cocker spaniel, irländsksätter.

Husdjur med päls som har finare hårstrån exempel katter, samojed, pudel, newfoundland där rekommenderar vi en starkare trimmaskin för det absolut bästa och snabbaste resultatet. Problemet som kan uppstå med de husdjur som har denna typ av päls är att maskinen har svårt att jobba sig igenom samt kan lätt stå och tugga på samma plats. 

Det är viktigt att duscha och schamponera hunden två gånger innan klippning för att avlägsna partiklar som finns i pälsen som kan skada skäret.

Vid trimmning så ska man använda sig av kylspray så att skäret inte blir för överhettat och varmt för hunden.

I detta kit ingår ett skär samt 4 olika distanskammar.

Vikt: 400g

Längd: 17,5cm

Hastighet: MAX 3700 slag /min

Ingår: skär nr.10, 4 olika distanskammar

Alla Andis & Oster skär fungerar till denna trimmaskin.

På högersida så finner du instruktionsvideos på Andis hundtrimmer allt från hur du klipper till rengöring av din trimmer.

Läs mer Läs mindre
Läs mer Läs mindre

Tagga #zoopunktse på Instagram för att synas här